Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile si bancile rusesti au datorii de peste 700 miliarde de dolari.

România Liberă România Liberă,
Companiile si bancile rusesti au datorii de peste 700 miliarde de dolari.

Datoria externa a companiilor, bancilor si oligarhilor din Rusia a depasit 700 de miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, arata datele bancii centrale ruse, conform CNN, relateaza Mediafax. Fata de finele anului 2011, soldul datoriei externe a crescut cu aproape 200 de miliarde de dolari. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Chiar in aceasta saptamana, marcata de anexarea Crimeei de catre Rusia, compania miniera Metalloinvest a . continuă pe România Liberă

Oligarhii, bancile si companiile din Rusia au datorii externe de peste 700 miliarde de dolari

Oligarhii, bancile si companiile din Rusia s-au imprumutat masiv in ultimii ani in afara tarii, datoria externa totala depasind 700 miliarde dolari la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor bancii centrale ruse, care evidentiaza riscurile unor sanctiuni mai dure in contextul crizei ucrainene.

Pierderile de date din cauza pirateriei software costa companiile din peste 315 miliarde de dolari pe an

Se estimeaza ca marii jucatori la nivel global vor plati aproape 500 de mld. dolari in 2014 pentru a rezolva problemele cauzate de malware asociat software-urilor piratate 127 mld. dolari pentru probleme de securitate si 364 mld. dolari pentru.

JPMorgan isi vinde divizia de materii prime pe 3,5 miliarde dolari

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana, isi vinde divizia de materii prime catre Mercuria Energy Group Ltd. din Elvetia, pentru 3,5 miliarde dolari.

Rosneft ar putea emite obligatiuni de 66 miliarde dolari

Cel mai mare producator de titei din Rusia, Rosneft, analizeaza posibilitatea emiterii de obligatiuni in suma de 2. 400 miliarde ruble 66,1 miliarde dolari) pentru refinantarea datoriilor sale, anunta publicatia Kommersant, citand surse anonime.

Volkswagen investeste 1,1 miliarde dolari intr-o noua uzina, in Polonia

Volkswagen a anuntat ca va investi 1,1 miliarde dolari pentru o uzina de vehicule utilitare in centrul Poloniei, scrie Reuters care noteaza ca in medie, salariile in industrie sunt de sase ori mai mici acolo, decat in Germania. Uzina va incepe din ultimul trimestru al lui 2016 asamblarea modelului Crafter.

China negociaza cu Airbus o comanda de 20 miliarde dolari

China negociaza sa cumpere cel putin 150 de avioane de pasageri Airbus, un contract cu o valoare de catalog de 20 de miliarde de dolari, care ar putea fi semnat la sfarsitul acestei luni, cu ocazia vizitei presedintelui chinez Xi Jinping in Europa, au declarat pentru Reuters surse apropiate situatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )