Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olivia Colman a topit inimi cu discursul memorabil de la Oscar 2019: lacrimi si hohote de ras provocate de castigatoarea-surpriza VIDEO

Adevărul Adevărul,
Olivia Colman a topit inimi cu discursul memorabil de la Oscar 2019: lacrimi si hohote de ras provocate de castigatoarea-surpriza VIDEO

Olivia Colman 45 de ani), castigatoarea Oscarului pentru rolul principal din The Favourite, a facut pe toata lumea sa rada si sa planga cu discursul sau, catalogat drept unul dintre cele mai bune din istoria premiilor Academiei Americane de Film. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

OSCAR 2019. Cine sunt favoritii celei de-a 91 editie a galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019,.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Premiile Oscar 2019: Green Book este cel mai bun film. Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul lui Freddie Mercury

Drama cu accente comice Green Book a castigat Oscarul pentru cel mai bun film, in timp ce Alfonso Cuaron a fost desemnat cel mai bun regizor gratie dramei alb-negru Roma. Rami Malek a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Freddie Mercury, in timp ce Olivia Colman a triumfat cu rolul din The Favourite.

OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografica de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a editii a premiilor Oscar,.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

Oscar 2019: top filme, actori si nu numai care au castigat premii Oscar

Oscar 2019 a inceput cu mult timp inainte de eveniment. Asta pentru ca editia de anul acesta a fost mai populara in gafe si scandaluri decat de obicei. Chiar si asa, premiile Oscar au fost.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )