Libnet.ro
UNICEF

07:30

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana. continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA INGRIJORARILOR LEGATE DE BREXIT Fuziunile si achizitiile mondiale au incetinit in primul trimestru

Fuziunile si achizitiile M and A) incheiate la nivel mondial au scazut cu 17% in primul trimestru al acestui an, in conditiile in care ingrijorarile cu privire la incetinirea economica si efectele unui Brexit fara acord in Europa au descurajat directorii si consiliile de administratie ale companiilor sa demareze mari fuziuni, transmite Reuters.

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019, dupa semnale pozitive din economia mondiala si oferta mai scazuta, care au facut ca ambele contracte de referinta, Brent si WTI, sa inregistreze cele mai mari cresteri trimestriale din ultimii aproape zece ani .

Nava de aprovizionare pentru ferme eoliene din Marea Nordului, lansata la Galati

O nava de aprovizionare si suport pentru ferme eoliene din Marea Nordului a fost lansata, vineri, la Santierul Naval din Galati, beneficiarul fiind o companie din Marea Britanie, conform Agerpres.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2019 Pretul petrolului a marcat cel mai rapid avans din ultima decada

Pretul petrolului crestea vineri, sus-tinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Iranului si Venezuelei, cotatia titeiului indreptandu-se astfel catre cea mai semnificativa crestere trimes-triala din anul 2009 incoace, potrivit Reuters.

HOROSCOP RUNE pentru toata luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru duminica 31 martie 2019. Ultima zi de martie aduce o surpriza astrala!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 31 MARTIE 2019; ultima zi din luna martie este speciala pentru ca Marte, planeta energiei, actiunii, impulsurilor intra in Gemeni si va sta aici tocmai pana pe 16 mai.

Romania, tot mai atractiva pentru turstii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului.

Romania, tot mai atractiva pentru turistii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului.

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )