Libnet.ro
UNICEF

08:00

Olivia Steer, gest socant dupa ce Andi Moisescu a luat virusul. Fanii sunt uluiti

Playtech Playtech,
Olivia Steer, gest socant dupa ce Andi Moisescu a luat virusul. Fanii sunt uluiti

Olivia Steer a facut un gest socant dupa ce Andi Moisescu a luat virusul ucigas. Olivia Steer nu se dezice si continua sa fie contra curentului, chiar si acum in plina pandemie. Vedeta nu crede in vaccinuri si nici in tratamentele clasice, si mai nou, il ridiculizeaza si pe presedintele Klaus Iohannis. Olivia Steer il . continuă pe Playtech

Andi Moisescu are COVID-19. in urma cu o saptamana, Olivia Steer indemna oamenii sa-si dea jos mastile

Andi Moisescu 48 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19, inainte de auditiile noului sezon Romanii au talent, potrivit stirileprotv. ro.

Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, saptamana trecuta: Dati-va mastile jos, luati-va imunitatea inapoi!

Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID si a aflat la sfarsitul acestei saptamani ca este infectat cu SARS-CoV-2. Jurnalistul spune ca nu are niciun simptom si ca s-a autoizolat.

Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus - Ce posta Olivia Steer in urma cu doar cateva zile

Andi Moisescu a confirmat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, jurnalistul primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent.

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar.

Vedeta, moarta la doar 37 de ani dupa ce a luat virusul. Ce au patit plamanii, in cateva zile

Silviu Hutanu, membru al trupei SoundCheck Band din Iasi, in varsta de 37 de ani, a fost rapus de noul coronavirus. Artistul, fara boli grave, fusese diagnosticat cu COVID-19 in urma cu doua saptamani. Vedeta, fara boli grave, moarta la 37 de ani dupa ce a luat virusul. Plamanii erau distrusi aproape complet in cateva .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )