Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olt: Bebelus de 3 zile, abandonat intr-o cutie. A fost gasit in viata

B1 B1,
Olt: Bebelus de 3 zile, abandonat intr-o cutie. A fost gasit in viata

Un bebelus de trei zile a fost gasit intr-o cutie de carton lasata intr-o casa parasita din comuna Morunglav, judetul Olt. Copilul era in viata, imbracat si acoperit cu o patura. Politistii au. continuă pe B1

Situatie revoltatoare in Olt. Un bebelus de trei zile a fost gasit abandonat intr-o cutie de carton

Un bebelus de trei zile a fost gasit vineri, intr-o cutie de carton, intr-o casa abandonata din comuna Morunglav, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt.

Socant: Cine e femeia care si-a abandonat bebelusul de trei zile intr-o cutie de carton

Mama care si-a abandonat bebelusul de trei zile intr-o cutie de carton este infirmiera la Spitalul din Bals. Femeia, in varsta de 40 de ani, este vaduva si mai are doi copii, informeaza TVR. Daca va fi.

Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Un tanar de 18 ani din Curtea de Arges, disparut de doua zile, a fost gasit mort, vineri, intr-o zona impadurita din apropierea municipiului.

Descoperire macabra in parcarea Ministerului Muncii. Un om al strazii a fost gasit decedat

Un om al strazii a fost gasit decedat, marti dupa-amiaza, in apropiere de Ministerul Muncii.

Caz socant la Buzau. Cadavrul mumificat al unei femei necunoscute a fost gasit abandonat intr-un cavou, asezat pe o masa si acoperit cu un cearsaf

Politistii au inceput imediat o ancheta, intrucat indiciile aratau o posibila profanare de morminte. Au aflat ca trupul mumificat apartine unei femei care a murit in urma cu aproape trei decenii si ca locul ei nu era in cripta in care a fost gasita.

UPDATE Descoperire socanta intr-un sat din Olt. Un nou-nascut a fost gasit intr-o casa parasita

Un cetatean dintr-un sat din judetul Olt a gasit un nou-nascut intr-o casa parasita. Scancetul copilului l-a alertat, micutul fiind transportat la spital pentru evaluarea a starii de sanatate.

Masini cazute in raul Olt dupa ce platforma pe care erau a lovit un parapet: A fost gasit si cel de-al doilea autoturism

Pompierii au gasit joi, in raul Olt, al doilea autoturism cazut in apa de pe platforma unui TIR care s-a rasturnat, in cursul noptii de miercuri spre joi, la Brezoi, pe DN7, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, Catalin Popescu.

Tanar de 25 de ani, impuscat la marginea unei paduri din Botosani. A fost gasit intr-o balta de sange. Autorul este inca necunoscut

Un tanar de 25 de ani a fost impuscat pe un fond de vanatoare din judetul Botosani. Acesta se se plimba cu un prieten la marginea padurii cand a fost doborat accidental cu un foc de arma.

Batrana macelarita de un bolnav psihic in propria locuinta. Criminalul a fost gasit de politisti ratacind pe strada

O femeie de 72 de ani si-a gasit sfarsitul in propria locuinta, ucisa se pare de un brailean cu probleme psihice. Suspectul a fost dus la Politie, unde este audiat in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )