Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Antena3 Antena3,
Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Un tanar de 18 ani din Curtea de Arges, disparut de doua zile, a fost gasit mort, vineri, intr-o zona impadurita din apropierea municipiului. continuă pe Antena3

Moartea stranie a unui elev de la un colegiu de elita din Arges. Baiatul disparuse de acasa de doua zile

Un elev la Colegiul National Vlaicu Voda din Curtea de Arges, unul dintre cele mai bune din tara, Marius Stefan Florea 18 ani), a fost gasit mort vineri dimineata, dupa ce disparuse de acasa de doua zile.

Moartea stranie a unui elev de la un colegiu de elita din Arges. Baiatul disparuse de acasa de doua zile

Un elev la Colegiul National Vlaicu Voda din Curtea de Arges, unul dintre cele mai bune din tara, Marius Stefan Florea 18 ani), a fost gasit mort vineri dimineata, dupa ce disparuse de acasa de doua zile.

Florin Stefan avea 18 ani si a fost gasit mort pe un camp, langa Curtea de Arges. Era disparut de doua zile de acasa

Un adolescent de 18 ani, ce disparuse de acasa in urma cu 2 zile, a fost gasit mort pe un camp, langa Curtea de Arges. Mai mult, copilul refuza sa-i raspunda mamei sale la telefon, iar aseara nu doar ca si-a inchis telefonul, dar si-a dezactivat, de asemenea, si contul de Facebook. Se pare ca a plecat de acasa in mod voluntar, din cauza faptului ca era tinut prea din scurt, de parinti.

Tanar de 19 ani din Calarasi, mort in accident. Masina in care se afla impreuna cu alti patru prieteni s-a rostogolit zeci de metri din cauza vitezei uriase

Un tanar din judetul Calarasi a murit luni noaptea, intr-un accident ingrozitor produs la Vladeni, in Ialomita.

VIDEO Broaste de sticla extrem de rare au fost vazute pentru prima oara in 18 ani si duse la un centru special

Trei broaste de sticla, specie extrem de rara care traieste in Bolivia si alte parti din America Centrala si de Sud, au fost vazute pentru prima oara in 18 ani. Denumirea vine de la faptul ca broastele sunt cu-adevarat transparente, cantaresc doar 70-80 de g si au 19-24 de mm.

Un copil de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil in varsta de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Baiatul nu suferea de alte afectiuni. Baiatul de 12 ani a murit astazi, fiind cel de-al 10-lea deces provocat de gripa in acest sezon si al 7-lea in ultima saptamana. Prima saptamana epidemica de gripa din acest sezon: 7 decese si peste 3. 600 de imbolnaviri, mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Un marinar dat disparut, cautat de 8 zile de echipaje ISU in apele Dunarii

Un marinar care a disparut in urma cu 8 zile in apele Dunarii este cautat de echipajele ISU Calarasi, la solicitarea colegilor din Constanta. Militarii din cadrul Garzii de Interventie Borcea au efectuat in acesta saptamana mai multe misiuni de cautare a unui barbat despre care se presupune ca s-ar fi inecat in data de 23 ianuarie.

Un barbat din Arges a fost izbit de o masina pe trecerea de pietoni. Soferul, un pensionar, nu a acordat prioritate

Un barbat de 53 de ani din Arges s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral si suspiciune de fractura la membrul superior stang dupa ce, luni seara, a fost lovit de o masina, in timp ce traversa regulamentar.

Politia verifica certificatele de concedii medicale date de un medic din Arges unei invatatoare din Sibiu care lipseste de la ore din septembrie

Politistii verifica certificatele de concedii medicale, eliberate de un medic din judetul Arges, in ultimele cinci luni, unei invatatoare care lipseste din luna septembrie 2019 de la ore, iar scoala unde este angajata nu poate sa angajeze un alt om sa o inlocuiasca, din cauza legislatiei in vigoare, a anuntat miercuri, seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, potrivit Agerpres.

Tineri acuzati ca au violat o fata de 10 ani din Braila, pusi in libertate Barbatii ar fi recunoscut violul la presiunea politistilor

Doi tineri de 20 si 30 de ani retinuti pentru ca ar fi violat acum doua luni, in cartierul brailean Vidin, o fata de 10 ani au fost eliberati de Judecatoria Braila, dupa ce, potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA. ro, se pare ca probele ADN arata ca nu ei ar fi vinovati. Acestia ar fi recunoscut violul, dupa ce ar fi fost batuti de oamenii legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )