Libnet.ro
UNICEF

22:30

Oltchim a inregistrat cele mai bune rezultate de la deschiderea insolventei. Vanzarile au urcat cu 31%, trei sferturi din productie se exporta

Adevărul Adevărul,
Oltchim a inregistrat cele mai bune rezultate de la deschiderea insolventei. Vanzarile au urcat cu 31%, trei sferturi din productie se exporta

Combinatul chimic Oltchim a inregistrat in primele noua luni ale anului o pierdere totala din activitatea curenta de 15,76 milioane de lei, de zece ori mai mica fata de cea de 159,2 milioane de lei din perioada similara a anului trecut, in contextul cresterii cifrei de afaceri cu 31%. continuă pe Adevărul

Cele mai bune alimente pentru o imunitate de fier

Include in meniul tau cat mai multe alimente precum iaurtul si usturoiul si astfel vei avea o iarna fara nas in batista, tuse si gat rosu.

Top 60 cele mai bune carti pentru antreprenori

Nu poti incepe o afacere fara sa te pregatesti inainte sa iti pui ideile in aplicare. Ca antreprenor trebuie sa te documentezi bine si asta presupune sa apelezi si la carti de specialitate care sa te faca sa iti schimbi perspectiva astfel incat.

Cele mai bune retete de supe preparate in bucataria fara foc. Cum se gateste delicioasa ciorba de andive cu smantana

Extrem de usor de preparat, supele din bucataria raw vegana sunt absolut delicioase si contin foarte multe vitamine de care organismul are nevoie.

CSM Bucuresti, printre cele mai bune 12 echipe ale Europei: ce urmeaza pentru campioana si ce poate realiza Romania

La prima ei participare in grupele Ligii Campionilor, formatia din Capitala a reusit un parcurs impresionant. Vicecampioana HCM Baia Mare se afla si ea intr-o postura favorabila.

Stapanul inelelor, pe primul loc in topul celor mai bune coloane sonore de film

Coloana sonora din trilogia Stapanul inelelor, compusa de Howard Shore, ocupa pentru al saselea an consecutiv primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile.

Topul celor mai bune coloane sonore de film

Muzica din trilogia Stapanul inelelor/ The Lord of the Ring ocupa primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile, potrivit BBC.

Zece cele mai sigure linii aeriene din lume

Cele mai sigure zece companii aeriene din lume sunt din Europa, Asia si Australia, potrivit AirlineRatings. com care a analizat numarul de accidente fatale din ultimii zece ani a 499 de transportatori aerieni. Anul trecut, au zburat cu avionul 3,3.

Cele mai recente cifre privind situatia de la Astra: Pagubitii au depus peste 5000 de cereri de plata cu o valoare de circa 90 milioane de lei/91 de dosare sunt aproape de a deveni creante certe

Pagubitii Astra au facut pana marti, 10 noiembrie, 5. 085 de cereri de plata cu o valoare de aproximativ 90 milioane de lei. Dintre acestea, primele 91 de dosare in care se solicita plata a 567. 357 de lei au fost avizate de catre directiile de specialitate ale Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), iar daca vor fi validate si de comisia speciala vor deveni creante certe si vor fi platite imediat ce va exista o decizie definitiva in instanta privind falimentul Astra, a declarat joi pentru HotNews. ro Carmen Radu, presedintele FGA. Vezi in articol cele mai recente cifre transmise de FGA catre ASF privind situatia de la Astra.

Unul dintre cele mai importante situri arheologice din Europa vine cu noi surprize: o fantana veche de 2.000 de ani, gasita intacta

Unul dintre cele mai importante situri arheologice din Europa cand vine vorba despre exploatarea sarii nu inceteaza sa uimeasca. La finalul lunii trecute, cercetatorii care desfasoara lucrari la Figa au descoperit o fantana intacta, veche de 2. 000 de ani.

Cadouri de Craciun pentru cei mici: jocurile Lego si papusa Elsacare canta, printre cele mai cautate jucarii de sarbatori in 2015

Chiar daca mai este aproximativ o luna pana la Craciun, momentul pe care copiii il asteapta cu nerabdare pentru a se bucura de cadourile de sub bradul luminat, magazinele de jucarii si-au asigurat deja stocurile cu cele mai ravnite jucarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )