Libnet.ro
UNICEF

13:15

Stapanul inelelor, pe primul loc in topul celor mai bune coloane sonore de film

România Liberă România Liberă,
Stapanul inelelor, pe primul loc in topul celor mai bune coloane sonore de film

Coloana sonora din trilogia Stapanul inelelor, compusa de Howard Shore, ocupa pentru al saselea an consecutiv primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile. continuă pe România Liberă

Topul celor mai bune coloane sonore de film

Muzica din trilogia Stapanul inelelor/ The Lord of the Ring ocupa primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile, potrivit BBC.

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna: cand se deschid cele mai bune piete de Craciun din Europa

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna. Vin fiert, cantece de sezon, dulciuri pe alese si o atmosfera care garantat reincarca bateriile pentru anul viitor, acestea ar putea fi considerate parte din oferta turistica a celor mai frumoase piete de Craciun din Europa.

Unde putem schia ieftin in Romania iarna aceasta. Cele mai bune oferte pentru vacanta

Pe langa Poiana Brasov, cea mai aglomerata statiune de schi, in judet exista partii unde amatorii acestui sport pot petrece un weekend mult mai ieftin. Si in Covasna si Harghita preturile sunt mult mai mici. Si partiile sunt mai putine, dar nu este aglomeratie.

Cele mai bune ponturi de calatorie de la romanul care vazut 64 de tari. Cum iti gasesti cele mai ieftine hoteluri sigure

Timisoreanul Virgiliu Pop, cercetator al Agentiei Spatiale Romane, este pasionat de calatorii si de culturile multora dintre statele pe care le-a vizitat. A fost intr-o sumedenie de tari, astfel incat ii este mai usor sa le enumere pe cele in care nu a ajuns inca. Singurul continent pe care nu a calcat este Antarctica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )