Libnet.ro
UNICEF

21:45

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii

Oltchim a anuntat ieri ca a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Interes urias pentru privatizarea Oltchim

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, se arata intr-un anunt publicat pe.

Privatizarea Oltchim: noua ofertanti au depus oferte pentru pachetele de active ale societatii

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Privatizarea Oltchim: O noua oferta pentru cumpararea activelor a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora.

Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte pentru privatizarea Oltchim au fost depuse pana azi la ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, potrivit surselor aproapiate procesului de privatizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )