Libnet.ro
UNICEF

14:15

Privatizarea Oltchim: O noua oferta pentru cumpararea activelor a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Privatizarea Oltchim: O noua oferta pentru cumpararea activelor a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: A noua oferta pentru cumpararea activelor combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a fost depusa dupa termenul limita de fondul american White Tiger

O noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora 18. 00, au declarat sambata, pentru News. ro, surse aproapiate procesului de privatizare.

Privatizarea Oltchim: Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor combinatului

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, a anuntat ca a depus joi oferta pentru preluarea activelor Oltchim din Ramnicu Valcea si sustine ca vizeaza crearea unui gigant romanesc in industria chimica.

Chimcomplex Borzesti a depus astazi, 6 iulie, oferta pentru preluarea activelor Oltchim Ramnicu Valcea

SC Chimcomplex SA Borzesti, membra a Grupului SCR, a depus joi, 6 iulie 2017 oferta angajanta pentru preluarea activelor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. in acest sens, Chimcomplex vizeaza pe mai departe crearea Companiei Romane de Chimie impreuna cu Oltchim. Planul de afaceri al acestei noi entitati este fundamentat pe relansarea chimiei romanesti, incluzand posibilitatea de crestere a productiei industriale la peste 1 miliard de euro anual, in 7 ani de la preluare, precum si crearea de locuri de munca la peste 9000 pe orizontala si verticala cat si la diversificarea operatiunilor comerciale in intreaga regiune.

Privatizarea Oltchim: noua ofertanti au depus oferte pentru pachetele de active ale societatii

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor Oltchim. Astazi e ultima zi de depunere a ofertelor

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, a anuntat ca a depus joi oferta pentru preluarea activelor Oltchim din Ramnicu Valcea. Compania vizeaza crearea unui gigant romanesc in industria chimica, prin infiintarea Companiei Romane de Chimie.

Interes urias pentru privatizarea Oltchim

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, se arata intr-un anunt publicat pe.

Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte pentru privatizarea Oltchim au fost depuse pana azi la ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, potrivit surselor aproapiate procesului de privatizare.

Oltchim a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii

Oltchim a anuntat ieri ca a primit oferte angajante de la noua ofertanti, pentru pachetele de active ale societatii, acestea urmand sa fie analizate in perioada urmatoare, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

inainte de sosirea presedintelui american Donald Trump la Varsovia, Polonia a semnat un memorandum pentru cumpararea de sisteme de aparare cu rachete Patriot din Statele Unite

Polonia a semnat un memorandum pentru cumpararea de sisteme de aparare cu rachete Patrior de la Statele Unite, a anuntat, joi, ministrul polonez al Apararii, Antoni Macierewicz.

Surse: Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte au fost depuse pana joi, 6 iulie, ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, au declarat joi seara, pentru News. ro, surse aproapiate procesului de privatizare.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )