Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Online Sport Online Sport,
Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant. continuă pe Online Sport

Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy a avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles, unde vedetele si numerosi fani i-au adus un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit intr-un accident de elicopter.

Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport

Simona Halep a declarat, luni dimineata, ca decesul lui Kobe Bryant reprezinta o mare pierdere pentru lumea sportului, subliniind ca gandurile sale se indreapta spre familia fostului baschetbalist.

Lumea sportului, SOCATA de moartea lui Kobe Bryant: Mesaje emotionante de la Simona Halep, Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci(VIDEO)

Vestea ca legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit a socat o lume intreaga. Printre cei care au transmis mesaje de condoleante se numara inclusiv Simona Halep, GheorgheHagi si Nadia.

Simona Halep, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi reactioneaza dupa moartea baschetbalistului Kobe Bryant. Oribila si cumplita vestea

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si fiica sportivului, care avea doar 13 ani.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

Ultima discutie purtata intre turnul de control si pilotul lui Kobe Bryant. Traiectoria bizara a elicopterului, inainte de a se prabusi

Kobe Bryant a murit duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei. Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

Legenda baschetului american, Kobe Bryant, a murit! Ce mesaje au trimis sportivii romani

Kobe Bryant, legenda baschetului american, a murit ieri intr-un tragic accident de elicopter. La fel si fiica lui, Gianna, in varsta de aproape 14 ani. La bordul elicopterului erau 9 persoane, dar niciuna nu a suprevietuit.

Ce avere colosala avea Kobe Bryant. Campionul a ajuns in topul celor mai bogati sportivi din istorie

Kobe Bryant, legendarul jucator de basket a murit la varsta de 41 de ani intr-un accident de elicopter. Alaturi de el se mai aflau alte patru persoane, care au decedat in urma impactului, printre care si fiica sa in varsta de 13 ani. Elicopterul se indrepta catre Academia Mamba, unde voiau sa joace baschet. Ce .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )