Libnet.ro
UNICEF

13:00

Omenirea si-a epuizat resursele planetei pentru anul 2019. De luni, traim pe credit

B1 B1,
Omenirea si-a epuizat resursele planetei pentru anul 2019. De luni, traim pe credit

Resursele naturale ale planetei noastre pe anul 2019 au fost deja epuizate, iar omenirea traieste pe datorie incepand de luni, 29 iulie. Specialistii sunt ingrijorati de faptul ca aceasta zi a. continuă pe B1

Umanitatea si-a epuizat resursele planetei din acest an, anunta ONG-ul Global Footprint Network

Umanitatea traieste pe credit incepand de luni, pentru ca si-a consumat deja resursele naturale pe care i le ofera planeta, cu doua luni mai devreme decat in urma cu 20 de ani, potrivit calculelor Global Footprint Network, relateaza AFP.

Omenirea traieste, de luni, pe datorie

Omenirea si-a consumat de luni, 29 iulie, toate resursele regenerabile ale planetei pentru anul 2019 si pana la finalul anului va trai pe credit, potrivit ONG-ului Global Footprint Network, care subliniaza ca aceasta data are loc tot mai devreme, scrie Le Monde.

Noi fonduri pentru firme 2019: Peste 60 milioane Euro. Calendarul lansarilor

Firmele mici si mijlocii IMM) si organizatiile neguvernamentale ONG) vor putea obtine fonduri nerambursabile pentru proiecte de IT, energie, cercetare sau patrimoniu, prin 5 apeluri pentru fonduri norvegiene, pentru care s-a stablit calendarul de lansare pe anul 2019.

RAPORT BP PENTRU ANUL 2018: Romania, al treilea producator de gaze naturale din UE

Tara noastra s-a situat, anul trecut, pe locul al treilea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste productia de gaze naturale, cu 9,5 miliarde de metri cubi, potrivit unui raport realizat de compania britanica BP la nivel mondial.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )