Libnet.ro
UNICEF

23:31

OMM: Acest deceniu este cel mai cald din istoria masuratorilor meteo

Hotnews Hotnews,
 OMM: Acest deceniu este cel mai cald din istoria masuratorilor meteo

Deceniul 2011-2020 va fi cel mai cald din istoria inregistrarilor meteorologice, a anuntat Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), in cadrul Conferintei ONU privind schimbarile climatice de la Madrid, informeaza DPA, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

Am avut cel mai cald noiembrie din ultimele sase decenii

Potrivit specialistilor, luna noiembrie a acestui a fost cea mai calda din ultimii 58 de ani. Temperatura medie la nivel national, de 8,7 grade, reprezinta cea mai ridicata medie a lunii noiembrie din 1961 si.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Coreea de Nord, atac dezlantuit la adresa premierului japonez: Abe este singurul idiot din lume si cel mai prost om din istorie

Coreea de Nord l-a calificat pe premierul nipon Shinzo Abe drept omul cel mai prost din istorie, avertizandu-l ca in curand ar putea vedea o adevarata racheta balistica trecandu-i pe sub nas, relateaza sambata AFP si Kyodo, preluate de Agerpres.

Ce fura clientii cel mai des din hoteluri. Francezii si americanii sunt de groaza!

Personalul hotelier a explicat care sunt obiectele furate in mod obisnuit de clientii acestora. Plecatul din hotel cu sapunurile sau pixurile gasite in camera pare un gest inofensiv pentru multi turisti.

Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Tot mai multe jocuri ajung sa fie dominate de algoritmi de inteligenta artificiala, iar unii campioni care si-au dedicat intreaga viata unui joc nu sunt foarte incantati de respectivul.

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )