Libnet.ro
UNICEF

07:15

OMS: Acesta este primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu Covid-19

B1 B1,
OMS: Acesta este primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca un steroid ieftin si des folosit, dexametazona, poate salva vietile pacientilor cu Covid-19 in stare grava. Acesta este primul tratament care a demonstrat. continuă pe B1

Vesti foarte bune Seful OMS: Acesta este primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii a salutat vestile foarte bune dupa ce primele rezultate ale unui test clinic au aratat ca un steroid ieftin si des folosit, dexametazona, poate salva vietile pacientilor cu Covid-19 in stare grava, transmite Reuters. 02 OMS a anuntat ca isi va modifica recomandarile pentru tratamentul Covid-19 ca urmare a rezultatelor testului clinic.

Ce spun medicii romani despre Dexametazona: Am folosit-o cu succes inca de la inceputul pandemiei

Dexametazona, medicamentul descris de seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii ca primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu COVID-19, face parte din protocolul de tratament al pacientilor infectati cu coronavirus in Romania, protocol aprobat de Ministerul Sanatatii. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, si Virgil Musta, coordonatorul spitalului COVID din Timisoara, au declarat pentru HotNews. ro ca au folosit cu succes Dexametazona inca de la inceputul pandemiei.

Seful unui post de politie din Olt a murit de coronavirus. Este primul politist care a murit din cauza COVID-19

Alexandru Gibea, seful Postului de Politie Ipotesti, Sectia 4 Politie Rurala Coteana din cadul IPJ Olt, in varsta de 49 ani, a murit din cauza noului coronavirus.

Coronavirus in lume: Seful OMS saluta vestile privind primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu forme grave Covid-19 a ucis mai multi americani decat Primul Razboi Mondial

Numarul cazurilor de coronavirus din lume se apropie de 8,3 milioane, iar cel al deceselor a depasit 446. 000, in conditiile in care peste 4,3 milioane de persoane au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. ------------- 20:30 Peste 8 milioane de cazuri la nivel global; 440. 000 de decese OMS) 20:27 Suedia a depasit 5. 000 de decese: Trei lucruri majore de stiut despre strategia suedezilor .

Ce este dexametazona, singurul medicament care reduce rata mortalitatii in randul pacientilor cu coronavirus

Dexametazona ar putea reduce rata mortalitatii cauzata de coronavirus, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Descoperirea a fost facuta de cercetatorii Universitatii britanice Oxford.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )