Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce este dexametazona, singurul medicament care reduce rata mortalitatii in randul pacientilor cu coronavirus

B1 B1,
Ce este dexametazona, singurul medicament care reduce rata mortalitatii in randul pacientilor cu coronavirus

Dexametazona ar putea reduce rata mortalitatii cauzata de coronavirus, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Descoperirea a fost facuta de cercetatorii Universitatii britanice Oxford. continuă pe B1

Ce spun medicii romani despre Dexametazona: Am folosit-o cu succes inca de la inceputul pandemiei

Dexametazona, medicamentul descris de seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii ca primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu COVID-19, face parte din protocolul de tratament al pacientilor infectati cu coronavirus in Romania, protocol aprobat de Ministerul Sanatatii. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, si Virgil Musta, coordonatorul spitalului COVID din Timisoara, au declarat pentru HotNews. ro ca au folosit cu succes Dexametazona inca de la inceputul pandemiei.

Dexametazona, noul medicament folosit de Marea Britanie in lupta cu COVID-19

Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va utiliza dexametazona, un medicament din fa.

INSTITUTUL ECONOMIC DIN BONN: Mastile pot reduce rata de raspandire a COVID-19 cu 40%

Mastile chirurgicale pot reduce rata de imprastiere a COVID-19 cu 40%, anunta cercetatorii care au studiat rata de contaminare pe anumite trasee din Germania, citati de Bloomerang. com.

Primul medicament anti-COVID cu eficienta dovedita in tratarea pacientilor spitalizati

Cercetatorii de la Universitatea Oxford au anuntat marti ca au obtinut primele dovezi ca un medicament imbunatateste rata supravietuirii pacientilor spitalizati cu forme grave de Covid-19, relateaza Associated Press.

BBC: Dexametazona, noul medicament ieftin si accesibil care poate salva viata pacientilor Covid aflati in stare grava

Un medicament ieftin si foarte accesibil pe scara larga, dexametazona, ar putea ajuta la salvarea vietii pacientilor Covid-19 aflati in stare grava, relateaza BBC News.

OMS: Acesta este primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca un steroid ieftin si des folosit, dexametazona, poate salva vietile pacientilor cu Covid-19 in stare grava. Acesta este primul tratament care a demonstrat.

Vesti foarte bune Seful OMS: Acesta este primul tratament care reduce mortalitatea pacientilor cu Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii a salutat vestile foarte bune dupa ce primele rezultate ale unui test clinic au aratat ca un steroid ieftin si des folosit, dexametazona, poate salva vietile pacientilor cu Covid-19 in stare grava, transmite Reuters. 02 OMS a anuntat ca isi va modifica recomandarile pentru tratamentul Covid-19 ca urmare a rezultatelor testului clinic.

Coronavirus. Orasul unde rata mortalitatii ar putea fi mai mare decat cea pe timp de razboi

Pandemia de coronavirus a provocat multa panica la nivel global. Statele europene au gestionat ferm criza, spre deosebire de cele din Asia - Orientul Mijlociu, unde situatia politica, sociala si economica este.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )