Libnet.ro
UNICEF

12:30

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

România Liberă România Liberă,
OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). continuă pe România Liberă

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta ca raspandirea poliomielitei cauzata de scaderea vaccinarilor a dus Europa in alerta maxima. Virusul ar fi ajuns in Asia si ar fi cauzat aparitia mai multor.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Pentru prima data in multi ani, exista un risc real ca poliomielita sa revina in Europa, care se afla in alerta maxima din cauza scaderii vaccinarilor, a aparitiei unor cazuri in zone de conflict si a circulatiei virusului in Asia, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

ALERTA MAXIMA in Europa pentru poliomielita. OMS: Exista riscul ca aceasta cumplita boala paralitica sa revina pe continentul european

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, potrivit Organizatiei.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Situatie stanjenitoare pentru euroscepticii de la UKIP, Marea Britanie: Au folosit un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic ramas somer din cauza imigratiei

Partidul eurosceptic britanic UKIP s-a trezit intr-o situatie stanjenitoare, dupa ce a folosit intr-un poster un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic care a ajuns somer exact din cauza imigratiei, scrie The Daily Telegraph.

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%.

Rusia nu va suferi de foame din cauza sanctiunilor impuse de Occident

Nu exista posibilitatea ca Rusia sa intre intr-o criza alimentara, din cauza sanctiunilor impuse de Occident, este de parere ministrul rus al Agriculturii, Nikolai Fiodorov. Chiar si pe termen mediu, nu cred ca.

Ford, profit mai mic cu 40% din cauza rechemarilor in service

Profitul net al Ford Motor a scazut cu 39% in primul trimestru, la 989 milioane de dolari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, din cauza costurilor legate de garantii si rechemari de vehicule in service. Rezultatul este sub asteptarile.

Ce se intampla cu ECONOMIA Rusiei din cauza tensiunilor cu Ucraina. Perspectivele sunt slabe

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre .

Un avion de pasageri norvegian a aterizat de urgenta, in Suedia, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion al companiei Norwegian Air Shuttle care decolase de la Copenhaga Danemarca) a aterizat de urgenta la Goteborg Suedia) dupa o alerta cu bomba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )