Libnet.ro
UNICEF

14:45

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in scadere

Bursa de la New York a incheiat sesiunea de miercuri in usoara scadere, punand astfel capat unei serii de sase cresteri consecutive pentru S P 500 si Nasdaq.

Ford, profit mai mic cu 40% din cauza rechemarilor in service

Profitul net al Ford Motor a scazut cu 39% in primul trimestru, la 989 milioane de dolari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, din cauza costurilor legate de garantii si rechemari de vehicule in service. Rezultatul este sub asteptarile.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Ce se intampla cu ECONOMIA Rusiei din cauza tensiunilor cu Ucraina. Perspectivele sunt slabe

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre .

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

TOP 10: cele mai spectaculoase teatre din lume

Teatrele cu traditie sunt locuri incarcate de cultura si de multa istorie. Pentru pasionatii de opere de calitate, WALL-STREET. RO prezinta o lista cu cele mai spectaculoase teatre din lume, potrivit CNN .

TOP: cele mai ciudate hoteluri din lume

In orice calatorie cea mai importanta trebuie sa fie experienta in sine si nu modalitatea de transport sau locul de cazare. Sunt insa si hoteluri care atrag calatorii intr-o anumita destinatie si completeaza cu succes o vacanta reusita.

Tensiunile din Ucraina arunca ratingul Rusiei la un pas de junk

Agentia Standard Poor039;s SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre Rusia si.

SP retrogradeaza ratingul Rusiei din cauza conflictului ucrainean

Agentia de evaluare financiara Standard Poor`s SP) a revizuit in scadere, de la BBB la BBB minus, ratingul de credit al Rusiei pe termen lung, cu perspectiva negativa, a transmis vineri Bloomberg, citata de Agerpres, averttizand ca ar putea retrograda din noul calificativul, daca se deterioreaza ritmul de crestere al economiei si Europa va aplica sanctiuni mai extinse in urma conflictului cu Ucraina. Situatia geopolitica tensionata din Rusia si Ucraina ar putea duce la iesiri suplimentare de capital, intern si extern, din economia rusa si va inrautati si mai mult perspectivele slabe de crestere, se arata in comunicatul SP.

Trenurile, blocate din cauza unui protest de amploare: feroviarii au oprit lucrul. Din ce cauza s-a ajuns aici?

Feroviarii si-au oprit activitatea miercuri dimineata, timp de doua ore circulatia pe calea ferata fiind blocata. Trenurile de calatori stationeaza in gari sau pe traseu, protestul avand loc, potrivit sindicalistilor, in urma esuarii negocierilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )