Libnet.ro
UNICEF

08:00

OMS, apel catre guvernele care se lupta cu noul coronavirus: Testati, testati, testati

B1 B1,
OMS, apel catre guvernele care se lupta cu noul coronavirus: Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un apel catre guvernele care lupta cu pandemia de COVID-19. Seful organizatiei a catalogat situatia drept criza sanitara mondiala majora a epocii noastre, si a . continuă pe B1

Ce masuri au luat SUA in lupta cu noul coronavirus

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat cu un vot coplesitor un pachet de ajutor pentru americanii afectati de pandemia de coronavirus. Masura va merge acum la Senat. Presedintele Donald Trump a multumit pentru sprijinul pentru proiectul de lege inainte de vot si i-a indemnat atat pe republicani, cat si pe democrati sa-l sprijine.

Patriarhul Daniel, apel catre credinciosi: Aveti incredere in autoritati si respectati masurile instituite

Patriarhul Daniel a facut apel catre credinciosi pentru a avea incredere in autoritati si pentru a respecta masurile luate de acestea, in contextul epidemiei de coronavirus. Biserica Ortodoxa Romana se.

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Un ministru polonez, diagnosticat cu noul coronavirus. Wos: Ma simt bine Polonia, peste 150 de imbolnaviri si 3 decese

Michal Wos, ministrul polonez al Mediului, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Chiar el a facut anuntul, luni, pe Twitter. Ma simt bine. si imi exprim solidaritatea fata de toti cei care sunt.

Noul coronavirus nu e o sentinta la moarte. Medic: E o boala respiratorie ca gripa, extrem de contagioasa, insa nicidecum fatala

In Romania s-au confirmat pana in prezent 48 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 1. 556 de persoane sunt in carantina institutionalizata si 13. 646 in izolare la domiciliu. Chiar si asa, populatia nu trebuie sa se teama si sa inteleaga ca infectia cu Coronavirus nu este o sentinta la moarte, ci o boala extrem de contagioasa.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Celebrul actor britanic Idris Elba, infectat cu noul coronavirus

Celebrul actor britanic Idris Elba, devenit celebru dupa ce a jucat in 2002 in serialul The Wirea anuntat luni pe contul sau de Twitter ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in aceasta.

Idris Elba, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte actorul britanic

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 47 de ani, a anuntat luni, pe Twitter, ca este infectat cu noul coronavirus.

Ion Caramitru, situatie jenanta. Apel catre spectatori: Daca iubiti teatrul, nu faceti asta!

Pe fondul actualei crize epidemiologice si, odata cu instaurarea Starii de Urgenta, multe institutii culturale au fost obligate sa-si anuleze marea majoritate a spectacolelor din aceasta stagiune. Ion Caramitru, situatie jenanta Situatia nu este una buna petru niciun teatru din tara in acest moment datorita crizei si mesajului autoritatilor de a ramane in casa. Teatrul .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2914 seconds )