Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patriarhul Daniel, apel catre credinciosi: Aveti incredere in autoritati si respectati masurile instituite

B1 B1,
Patriarhul Daniel, apel catre credinciosi: Aveti incredere in autoritati si respectati masurile instituite

Patriarhul Daniel a facut apel catre credinciosi pentru a avea incredere in autoritati si pentru a respecta masurile luate de acestea, in contextul epidemiei de coronavirus. Biserica Ortodoxa Romana se. continuă pe B1

VIDEO Patriarhul Daniel, mesaj de incurajare pe durata starii de urgenta: Credinciosii sa aiba incredere in autoritati si sa respecte masurile instituite

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a adresat luni credinciosilor un cuvant de incurajare si speranta, in contextul in care pe teritoriul Romaniei a fost decretata stare de urgenta in plina epidemie de coronavirus. Starea de urgenta este o stare speciala de prevenire a extinderii epidemiei, nu o stare de panica si descurajare, transmite Patriarhul Daniel.

Patriarhia Romana face apel catre toti credinciosii sa aiba incredere in autoritati si sa respecte masurile instituite de acestea

Patriarhia Romana a transmis, luni seara, ca starea de urgenta este o stare speciala de prevenire a extinderii epidemiei, nu o stare de panica si descurajare si a facut apel la credinciosi sa aiba incredere in autoritati si a respecta masurile instituite de acestea.

OMS, apel catre guvernele care se lupta cu noul coronavirus: Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un apel catre guvernele care lupta cu pandemia de COVID-19. Seful organizatiei a catalogat situatia drept criza sanitara mondiala majora a epocii noastre, si a .

Ion Caramitru, situatie jenanta. Apel catre spectatori: Daca iubiti teatrul, nu faceti asta!

Pe fondul actualei crize epidemiologice si, odata cu instaurarea Starii de Urgenta, multe institutii culturale au fost obligate sa-si anuleze marea majoritate a spectacolelor din aceasta stagiune. Ion Caramitru, situatie jenanta Situatia nu este una buna petru niciun teatru din tara in acest moment datorita crizei si mesajului autoritatilor de a ramane in casa. Teatrul .

Firea, apel catre companii private sa doneze centrelor de carantina alimente

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, face un apel catre companii private, asociatii si f.

Patriarhul Daniel: Este mare nevoie de rugaciune si de ajutorare frateasca. insingurarea - un prilej de a spori comuniunea

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca in aceasta perioada de epidemie este mare nevoie de rugaciune si de ajutorare frateasca, de intarire in credinta si de apropiere de Dumnezeu si spune ca este, intr-un mod paradoxal, timpul in care pastram o anumita distanta fata de aproapele, pentru binele lui si pentru binele nostru.

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului.

Viorica Dancila, apel catre Romania: Ei sunt in prima linie a acestei crize!

Viorica Dancila face un apel la unitate in plina criza de coronavirus. Acum e timpul solidaritatii. Acum, mai mult decat oricand, e timpul ca romanii sa fie impreuna, sa se ajute si sa se sustina unii pe altii, transmite fostul premier.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )