Libnet.ro
UNICEF

05:30

OMS: Bilantul mortilor din cauza Ebola a crescut la 5.459

B1 B1,
OMS: Bilantul mortilor din cauza Ebola a crescut la 5.459

Bilantul deceselor provocate de epidemia de Ebola a crescut la 5. 459 din 15. 351 de cazuri identificate in opt tari pana la 18 noiembrie, a anuntat vineri Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza Re. continuă pe B1

OMS: Bilantul mortilor provocate de Ebola a crescut la 5.459

Bilantul deceselor provocate de epidemia de Ebola a crescut la 5. 459 din 15. 351 de cazuri identificate in opt tari pana la 18 noiembrie, a anuntat vineri Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza Reuters.

Joe Biden: Rusia risca noi sanctiuni din cauza agresiunii inacceptabile asupra Ucrainei

Rusia risca noi sanctiuni din cauza agresiunii inacceptabile din estul Ucrainei, avertizeaza vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, citat de AFP. Pur si simplu este inacceptabil ca, in secolul 21, sa exi.

Un fotbalist a intarziat la antrenament din cauza unei pisici

Mikael Forsell a intarziat la antrenamentul echipei sale, VfL Bochum, din cauza unei pisici.

MAE: Avertizare de calatorie in SUA, din cauza zapezilor, tornadelor si furtunilor

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie in Statele Unite, din cauza vremii din aceasta perioada - ninsori, furtuni si tornade, conform unui comunicat al MAE, remis redactiei. Avertizarea este valabila pana vineri seara.

Prea GRASI pentru razboi! Doi frati au fost RESPINSI de SIIL din cauza OBEZITATII

Doi frati australieni, care s-au alaturat recent militantilor din SIIL, nu par sa aiba prea multe sanse sa fie lasati sa lupte pentru asa-zisul Califat din cauza ca sunt prea grasi, informeaza un post de.

Pierderi de 200 mil. $ pentru fermierii moldoveni din cauza embargoului rusesc

Fermierii din Republica Moldova sufera pierderi de 200 de milioane de dolari din cauza embargoului impus de Rusia importurilor de produse alimentare, a declarat ministrul moldovean al Agriculturii si Alimentelor, Vasile Bumacov, relateaza agentia rusa.

Vreme extrema in SUA: Cel putin 17 persoane au murit din cauza temperaturilor scazute si a ninsorilor

Cel putin 17 persoane au murit in Statele Unite incepand de sambata, din cauza vremii extreme care afecteaza mare parte din tara, relateaza NBC News. Potrivit autoritatilor americane, cel putin 17 persoane.

Halep a renuntat la Wim Fissette din cauza banilor

Simona Halep a pus punct colaborarii cu Wim Fissette, antrenorul care a dus-o pe locul doi mondial, dar si in finalele de la Roland Garros si Turneul Campioanelor, din cauza banilor.

Ministrul rus de Externe: Speram ca relatiile cu UE nu au atins un punct fara intoarcere, din cauza crizei din Ucraina

Rusia spera ca relatiile sale cu Uniunea Europeana nu au atins un punct fara intoarcere din cauza situatiei din Ucraina, in contextul in care UE a anuntat noi sanctiuni contra separatistilor prorusi.

Porturile maritime si fluviale constantene AU FOST iNCHISE din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, marti dimineata, din cauza cetii dense, vizibilitatea scazand pe mare sub un kilometru, conform Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )