Libnet.ro
UNICEF

12:30

OMS: Doar 10% din populatia globala ar fi putut fi infectata cu noul coronavirus. Marea majoritate a lumii este inca expusa riscului

B1 B1,
OMS: Doar 10% din populatia globala ar fi putut fi infectata cu noul coronavirus. Marea majoritate a lumii este inca expusa riscului

Aproximativ una din 10 persoane ar fi putut fi infectata cu noul coronavirus, ceea ce lasa marea majoritate a populatiei globale vulnerabila in fata bolii relationate COVID-19, a precizat Organizatia Mondiala a . continuă pe B1

OMS: 10% din populatia lumii ar fi fost infectata cu noul coronavirus Ne indreptam inspre o perioada dificila

Aproximativ una din zece persoane ar fi fost infectate cu noul coronavirus la nivel mondial, majoritatea populatiei planetei fiind inca vunlerabila in fata COVID-19, a anuntat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii citata de Reuters.

Bebelusul genial. Ce a putut sa-i spuna mamei la doar 10 saptamani. A ramas muta de uimire

Iata un bebelus genial! Acesta a spus cuvintele te iubesc la numai zece saptamani de viata. Bunica bebelusului a facut o inregistrare care a devenit virala pe Internet. Bebelusul genial. Ce a putut sa-i spuna mamei la doar 10 saptamani Incredibil, a zis te iubesc. Nepotelul meu de 10 saptamani e un geniu, s-a entuziasmat .

Doar trei din sase primari de sector, anuntati pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente

Duminica la pranz, pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente, doar pentru trei dintre cele sase s.

Ludovic Orban, avertisment pentru profesori: Daca un dascal face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu. Daca refuza, nu mai are ce cauta in sistemul de educatie (VIDEO)

Scoala online da batai de cap nu doar elevilor, ci si dascalilor. Dupa cum se stie inca din primavara, multi profesori nu au tinut nici macar o ora online cu elevii, motivand ca nu au infrastructura.

Orban: Daca un profesor face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )