Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, avertisment pentru profesori: Daca un dascal face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu. Daca refuza, nu mai are ce cauta in sistemul de educatie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, avertisment pentru profesori: Daca un dascal face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu. Daca refuza, nu mai are ce cauta in sistemul de educatie (VIDEO)

Scoala online da batai de cap nu doar elevilor, ci si dascalilor. Dupa cum se stie inca din primavara, multi profesori nu au tinut nici macar o ora online cu elevii, motivand ca nu au infrastructura. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca tot creste zilnic numarul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci creste si riscul aparitei unor noi restrictii. El a adaugat ca Guvernul nu vreau sa impuna noi restrictii, de aceea a reinterat mesajul pentru romani de a respecta regulile de protectie sanitara - purtarea mastii, respectarea distantei sociale si dezinfectarea mainilor.

Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Ludovic Orban: Copiii sunt in siguranta la scoala. Anul nu este compromis

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut declaratii referitoare la numarul imbolnavirilor cu coronavirus din scoli: Din ce am urmarit, daca exista imbolnaviri, probabilitatea ca aceste imbolnaviri.

Orban, explicatie pentru scorul de 17 la suta: cu candidat propriu la Capitala, PNL avea un rezultat mult mai bun

Liderul PNL Ludovic Orban a spus, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca formatiunea sa ar fi obtinut, in Bucuresti, un rezultat mult mai bun daca si-ar fi desemnat un candidat propriu in loc sa-l sustina pe Nicusor Dan. Dupa scrutinul din 27 septembrie, PNL si-a adjudecat circa 17% din mandatele de consilier municipal, la mare distanta de PSD si USR.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )