Libnet.ro
UNICEF

13:45

OMS prezice al treilea val al pandemiei in Europa: Reactia a fost incompleta

Antena3 Antena3,
OMS prezice al treilea val al pandemiei in Europa: Reactia a fost incompleta

Un reprezentant special al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) COVID-19 a prezis un al treilea val de pandemie in Europa la inceputul anului 2021, daca guvernele repeta ceea ce el a apreciat ca reprezinta un esec in a face ceea ce era necesar pentru a preveni valul doi, relateaza Reuters. continuă pe Antena3

OMS avertizeaza: La inceputul lui 2021 urmeaza al treilea val al pandemiei in Europa. Statele europene sunt criticate, cele asiatice, laudate

La inceputul anului 2021, Europa se va confrunta cu un al treilea val al pandemiei de coronavirus, spune David Nabarro, un reprezentant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS). Aceasta acuza guvernele europene ca, pe timpul verii, nu au luat masurile necesare pentru prevenirea celui de-al doilea val.

OMS avertizeaza: Europa s-ar putea confrunta cu al treilea val al pandemiei de coronavirus la inceputul lui 2021 Ce greseli nu ar trebui sa repete autoritatile

Europa s-ar putea confrunta cu un al treilea val al pandemiei de coronavirus la inceputul anului 2021, daca guvernele vor repeta greselile care au dus la aparitia celui de-al doilea val in acest an. Avertismentul a .

Alexandru Rafila: Al treilea val al pandemiei, probabil in lunile februarie-martie. Exista cam 90% din populatia Romaniei care nu a trecut prin infectie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile.

Rafila: Este foarte posibil un al treilea val, probabil in lunile februarie-martie

Alexandru Rafila a declarat, joi, ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile februarie-martie. Rafila spune ca gradul transmiterii comunitare va depinde de masurile de sanatate publica si de masurile individuale de protectie.

Avertisment OMS: Al doilea val al pandemiei va trebui combatut fara vaccinuri

Vaccinurile nu vor sosi la timp pentru a lupta impotriva celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, pe care multe tari vor continua sa-l infrunte fara vaccinuri, a avertizat responsabilul pentru situatii de urgenta al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Mike Ryan, transmite AFP.

CORONAVIRUS |OMS: Al doilea val al pandemiei va trebui combatut fara vaccinuri

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Michael Ryan, a avertizat miercuri ca vaccinurile nu vor ajunge la timp pentru a invinge al doilea val de pandemie Covid-19. Acesta a declarat ca vaccinurile nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )