Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

Recomandari OMS: Scumpirea tigarilor, prin taxe mai mari, e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti. Conform GATS 2018, jumatate 50,1%) din populatia Romaniei a fost in favoarea cresterii taxelor pe produsele din tutun, spune Grbic.

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

TURISMUL, ZDRUNCINAT DE UN NOU FALIMENT Cea mai veche agentie de turism din lume nu si-a mai gasit salvarea

ANAT: Analizam daca sunt si romani afectati * Costul operatiunilor de repatriere a celor peste 150. 000 de turisti britanici se ridica la aproximativ 100 milioane lire sterline * Speculatorii vor castiga pana la 250 milioane de dolari din falimentul agentiei Agentia de turism din Marea Britanie, Thomas Cook Group, cea mai veche din lume, s-a prabusit sub datorii, dupa ce discutiile cu creditorii au esuat, fortand guvernul britanic sa acopere avioane pentru a aduce acasa peste 150. 000 din clientii furnizorului de turism.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de sodiu. Cea mai buna metoda naturala de albire

Hainele albe reprezinta intotdeauna o problema. De asemenea, e greu si sa le readuci stralucirea odata ce ai inceput sa porti un astfel de articol. Ai mai jos un truc pentru a-ti face rufele albe si imaculate, la a carui baza sta bicarbonatul de sodiu. Medota este naturala. Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de .

VIDEO Golul anului, marcat de un pusti nascut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasa reusita din 2019

Lionel Messi Barcelona), Juan Quintero River Plate) si Daniel Zsori Debrecen) au fost nominalizati de forul mondial pentru cea mai frumoasa executie care a trimis mingea in plasa, iar castigatorul a fost pustiul de doar 18 ani.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Cea mai veche agentie de turism din lume a intrat in faliment

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, a anuntat, luni, intrarea in faliment dupa ce a esuat sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va intra in lichidare imediata, au transmis Reuters si.

Gigantul Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume nu stie daca va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic ce se va resimti pe intregul mapamond

Sefii Thomas Cook se intalnesc duminica cu banci si investitori pentru a decide daca cea mai veche firma de turism din lume va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic cu efecte in intreaga lume, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )