Libnet.ro
UNICEF

14:15

Recomandari OMS: Scumpirea tigarilor, prin taxe mai mari, e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Adevărul Adevărul,
Recomandari OMS: Scumpirea tigarilor, prin taxe mai mari, e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti. Conform GATS 2018, jumatate 50,1%) din populatia Romaniei a fost in favoarea cresterii taxelor pe produsele din tutun, spune Grbic. continuă pe Adevărul

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

Una dintre cele mai mari banci americane intra pe piata imobiliara din Romania: a cumparat una dintre cele mai importante cladiri din Piata Victoriei

Una dintre cele mai mari banci americane a intrat pe piata imobiliara din Romania prin achizitia unei cladiri de birouri din Piata Victoriei din Capitala si a unui mall din Targu Mures.

STUDIU COFACE PENTRU EUROPA CENTRALA SI DE EST PIB-ul a inregistrat, in 2017 si 2018, cele mai mari cresteri de dupa 2008

Produsul Intern Brut PIB) in regiunea Europei Centrale si de Est ECE) s-a majorat in 2017 si 2018 cu 4,6% res-pectiv 4,3%, inregistrand cele mai mari rate din 2008, arata un nou studiu realizat de Coface.

Business report: Romanii cu venituri mici platesc unele dintre cele mai mari taxe din Europa. Bogatii sunt impozitati sub media europeana; Noi reguli RCA, dupa ce Comisia Europeana a atentionat Romania

Cresc drastic amenzile pentru firmele mari si modifica legislatia clauzelor abuzive? Schimbari si in comert. Autoritatea Nationala. Studiu: Istoricul de daune al masinilor second arata minim 3 daune per masina. in Romania inca se vand masini cu daune majore, intrucat majoritatea romanilor se limiteaza la.

ANALIZA Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc.

Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii unei firme de consultanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )