Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS: Vaccinul Pfizer este foarte promitator, dar are probleme privind stocarea la temperaturi scazute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMS: Vaccinul Pfizer este foarte promitator, dar are probleme privind stocarea la temperaturi scazute

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a declarat ca spera sa existe pe piata un vaccin anti-COVID-19 pana la sfarsitul anului si ca vaccinul experimental dezvoltat de grupul american Pfizer este unul foarte promitator, intr-o. continuă pe Wall-Street Ro

Boris Johnson, despre vaccinul Pfizer: Este o reusita, dar nu reprezinta o solutie

Primul ministru Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat luni ca anuntul Pfizer privind vaccinul impotriva virusului Covid-19 reprezinta o reusita importanta, dar nu este o solutie pentru criza sanitara,.

Covid-19: Vaccinul Pfizer, un anunt soc, dar o multime de intrebari: Cat este de sigur, ce inseamna 90% eficient si pe ce perioada protejeaza

Durata protectiei, eficacitatea la subiectii expusi riscului, provocarea logistica a depozitarii la temperatura foarte scazuta . Multe intrebari raman fara raspuns dupa anuntul de catre Pfizer si BioNTech ca vaccinul lor anti Copvid este eficient la 90% dintre subiectii umani testati, potrivit AFP. Cum functioneaza vaccinul Pfizer. Acesta se bazeaza pe o tehnologie ARN mesager care nu a fost niciodata testata.

Cum functioneaza vaccinul Pfizer. Acesta se bazeaza pe o tehnologie ARN mesager care nu a fost niciodata testata

Printre cele patru categorii majore de vaccinuri dezvoltate impotriva Covid-19, cel folosit de Pfizer, care a anuntat luni ca vaccinul sau este eficient la 90%, se bazeaza pe o noua tehnologie numita ARN mesager, potrivit AFP.

Virgil Musta, declaratie socanta dupa ce sase pacienti au murit din cauza lipsei paturilor din ATI: Este foarte greu, la ora actuala, sa ii salvam

Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma cu privire la situatia disperata din spitalele romanesti. in cursul serii de duminica, sase oameni cu COVID-19 au murit la spitalul Victor Babes din Timisoara, din cauza lipsei paturilor din sectia de Terapie Intensiva. Pacientii in stare medie, trimisi acasa Explozia imbolnavirilor cu COVID-19 a adus Romania .

Miscari majore pe pietele financiare dupa anuntul privind vaccinul Pfizer Cadere spectaculoasa a actiunilor Zoom

Actiunile Zoom Video au cazut puternic luni dupa anuntul privind eficacitatea vaccinului dezvoltat de Pfizer, si alte companii care au avut de castigat de pe urma masurilor de carantina vazandu-si cotatiile de pe burse in scadere, anunta CNBC. O zi grozava pentru stiinta si umanitate. Pfizer spune ca vaccinul sau are o eficacitate de peste 90%. Este primul caz de succes dupa testele pe scara larga .

Vaccinul Pfizer-BioNTech, testat pe 43.000 de voluntari. Cati dintre ei s-au imbolnavit de Covid-19

Testele clinice de faza a treia pentru vaccinul anticoronavirus dezvoltat de coalitia americano-germana Pfizer BioNTech au implicat peste 43. 000 de persoane pentru a vedea daca acesta functioneaza, explica Guardian.

Vaccinul Pfizer, o injectie de optimism pentru burse

Daca stirile despre vaccinurile anti-COVID dezvoltate in Rusia si China nu au reusit sa impresioneze investitorii lunile trecute, nu acelasi lucru s-a intamplat la inceputul acestei saptamani, cand americanii de la Pfizer au anuntat ca propriul vaccin.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )