Libnet.ro
UNICEF

21:00

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Hotnews Hotnews,
 Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazare, retinut pentru o evaziune de 10 milioane de euro

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al primarului PSD al Constantei Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru o evaziune de peste 10 milioane de euro.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazare, retinut pentru o evaziune de 10 milioane de euro

Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Mazare a fost retinut: Este acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 10 milioane euro

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L si apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind pus si sub urmarire penala. El este acuzat de evaziune fiscala,.

Afacerist apropiat al lui Mazare, retinut de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut astazi pentru 24 de ore pe Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures SRL, acuzat de evaziune fiscala, intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 10 milioane euro. Presa scrie ca omul de afaceri este apropiat al primarului Constantei, Radu Mazare PSD).

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale Henri Coanda. Acesta i-ar fi.

Catuse pentru afaceristul Morgenstern Avraham, partenerul de afaceri si dosar penal al lui Radu Mazare

Morgenstern Avraham, cetatean israelian, este cercetat pentru evaziune fiscala de peste 10 milioane de euro. Procurorii il acuza ca a facut afaceri in Constanta, dar nu a inregistrat actele in contabilitate. Morgenstern Avraham si Radu Mazare sunt cercetati si intr-un alt dosar, pentru coruptie.

Afaceristul Avraham Morgenstern, retinut de DNA pentru contractele cu primaria lui Radu Mazare. Procurorii anticoruptie propun arestarea sa

Avraham Morgenstern, afaceristul alaturi de care a petrecut o noapte in arest Radu Mazare, primarul Constantei, a fost retinut din nou pentru 24 ore de procurorii DNA.

VIDEO Radu Mazare: Nu demisionez de la primarie. Nu iau decizia de a ma retrage din politica atunci cand vor adversarii

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti, intrebat daca se retrage de la primarie si din viata politica, asa cum a spus ca va face daca dupa alegeri nu se schimba sistemul construit in zece ani, ca nu isi va da demisia decat atunci cand va dori el, nu cand vor adversarii sai politici.

Parerea lui Radu Mazare despre Klaus Iohannis: Nemtii sunt oameni seriosi. Sper ca el sa normalizeze situatia

Radu Mazare, primarul Constantei, si-a exprimat increderea in Klaus Iohannis, invingatorul de la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014. Mazare a vorbit pentru prima oara despre rudele sale de origine germana de la Constanta.

Radu Mazare: Am declarat ca ma gandesc sa demisionez daca sistemul nu se schimba, nu ca demisionez

Primarul Constantei, Radu Mazare, a explicat, marti, ca declaratia sa referitoare la retragerea din functiile pe care le detine a fost prost interpretata. Sa nu ne grabim, este o chestiune personal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )