Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciar

Antena3 Antena3,
Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciar

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciarul Targu Jiu, dupa patru ani de la incarcerarea in dosarul Carom. Eliberarea sa a venit dupa decizia in prima instanta a Judecatoriei. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Ovidiu Tender, eliberat conditionat, dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa. Decizia instantei nu a fost atacata de procurori

Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu-Jiu au aprobat eliberarea conditionata a omului de afaceri, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu a fost atacata de procurori. Tender fusese condamnat, in iunie 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, in dosarul Carom. El a ispasit, astfel, o treime din pedeapsa.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pus in libertate dupa ce a ispasit 4 ani si 6 luni din condamnarea de 12 ani si 7 luni primita in dosarul Carom

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciar, la patru ani de la condamnarea sa la inchisoare in dosarul Carom, informeaza G4 Media. Tender a fost pus in libertate dupa ce Judecatoria.

Doamne, cum arata! PRIMA IMAGINE cu Cristi Borcea si cei trei copii, dupa ce a fost ELIBERAT din inchisoare. Valentina Pelinel, iN LACRIMI!

Asteptarea a luat sfarsit! Valentina Pelinel este acum in culmea fericirii, dupa ce sotul ei a fost eliberat din inchisoare si a ajuns acasa alaturi de ea si cei trei copii.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, eliberat conditionat

Decizia instantei nu a fost atacata de procurori. Tender fusese condamnat, in iunie 2015, la 12 ani .

Cristi Borcea a fost eliberat din inchisoare. A stat noua luni in spatele gratiilor. Cum arata acum - VIDEO

Fostul actionar dinamovist Cristian Borcea a fost eliberat conditionat din penitenciar, la noua luni de la condamnarea in dosarul retrocedarii plajelor. Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri,.

Ovidiu Tender, eliberat din penitenciar. A ispasit 4 ani si 6 luni din pedeapsa de 12 ani si 7 luni

Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, dupa ce magistratii Judecatoriei Targu-Jiu au aprobat eliberarea conditionata a omului de afaceri. Acesta a fost condamnat, in 2015, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, in dosarul Carom.

Dupa Cristian Borcea, o noua eliberare pe repede inainte. Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu Jiu

Ovidiu Tender a iesit din inchisoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Targu-Jiu i-au aprobat cererea de eliberare conditionata. Omul de afaceri a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, unde a fost incarcerat ca urmare a pedepsei pe care a primit-o in anul 2015 in dosarul Carom. Ovidiu Tender a parasit penitenciarul Targu-Jiu, cu o zi inainte de .

Cristi Borcea, eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

UPDATEFostul finantator al Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea,fost eliberat definitiv. -------------- Fostul finantator al Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, afla miercuri, daca magistratii.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

Cristi Borcea va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

UPDATE Cristi Borcea va fi eliberat din inchisoare. Judecatorii TribunaluluiIlfov au decis, miercuri, eliberarea conditionata a fostului finantator al Dinamo. Decizia este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )