Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat. continuă pe Antena3

Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de.

Ludovic Orban anunta dezastru in sistemul de stat: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Ludovic Orban anunta ca Adriana Cotel, numita de Sorina Pintea manager la Fundeni in ultima zi de mandat, va fi schimbata din functie. Si conducerea CNAS va fi schimbata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, raspunzand intrebarii unui jurnalist, ca Adriana Cotel va fi schimbata din functia de manager al Institutului Fundeni. Cotel a fost numita manager la Fundeni de Sorina Pintea luni, in ultima zi de mandat a fostului ministru. Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga ca si conducerea Casei de Asigurari de Sanatate va fi schimbata: Sigur ca da, a raspuns Orban, intrebat daca va schimba conducerile Institutului Fundeni si a CNAS.

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Ludovic Orban anunta ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino, in cazul in care evaluarile arata ca militarizarea nu a produs efectele asteptate.

Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se lucreaza la Ordonanta de Urgenta privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilita ora primei sedinte a Executivului nou instalat.

Ludovic Orban ataca in aceeasi masura PSD si Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban sustine ca n-a vazut in ultimii 30 de ani ca doua partide, cum sunt.

UPDATE Orban anunta ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Vom reduce drastic numarul

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca a eliberat din functie aproximativ 40 de secretari de stat numiti de guvernarea PSD. Liderul PNL a anuntat ca va reduce drastic numarul acestora din Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere

Premierul Ludovic Orban anunta, reluand afirmatiile facute in sedinta de Guvern, ca a inceput deja sa semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dand ca exemple deciziile de eliberare din functie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Nastase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului in rezerva Marian Tutilescu. Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere, a afirmat primul ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )