Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

B1 B1,
 Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost convocat, joi, la Parchetul General. Potrivit surselor B1TV, acesta nu are nici. continuă pe B1

Noul sef al Jandarmeriei, la Parchetul General pentru a discuta despre evenimentele de pe 10 august

Seful Jandarmeriei Romane, Catalin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scopul fiind stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor la miting, informeaza Parchetul General.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, care a semnat ordinul de interventie in forta a jandarmilor la mitingul diasporei din 10 august, a fost chemata miercuri la Parchetul General pentru a da explicatii privind violentele din Piata Victoriei.

Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, s-a prezentat astazi la Parchetul General pentru a stabili cu procurorii modalitatile de identificare a persoanelor care au comis violente la protestul din Piata Victoriei.

Parchetul General, despre stadiul cercetarilor violentelor de la mitingul diasporei: 386 de plangeri si 22 de dosare penaleinregistrate

Parchetul General a transmis marti ca, in cadrul cercetarilor ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei au fost inregistrate pana in prezent 386 de plangeri penale. in plus au fost constituite 22 de dosare penale ce vizeaza infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente sau distrugere.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General. Fantoma alba da explicatii despre miting

Seful Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, este audiat, joi, la Parchetul General. Este vorba de celebrul barbat denumit fantoma alba de la protestele din 10 august. Paraschiv va.

Noul sef al Jandarmeriei, chemat la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a mers, luni, la Parchetul General. Sindile a stat de vorba cu procurorii despre identificarea persoanelor care au comis violente in seara protestelor din 10.

Seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, s-a prezentat la Parchetul General

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, s-a prezentat luni la Parchetul General. Vizita a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )