Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, care a semnat ordinul de interventie in forta a jandarmilor la mitingul diasporei din 10 august, a fost chemata miercuri la Parchetul General pentru a da explicatii privind violentele din Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General cu privire la interventia jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat mirecuri la Sectia militara a Parchetului General pentru a da declaratii cu privire la modul in care a fost contrasemnat ordinul de interventie pe care l-au.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General cu privire la interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Am respectat legea(VIDEO)

UPDATE: La iesirea de la Parchetul General, Speranta Cliseru a declarat ca a respectat legea in provinta interventiei jandarmilor in Piata Victoriei la protestul de pe 10 august. Eu am respectat.

Prefectul Capitalei, audiat de procurorii militari in dosarul incidentelor de la mitingul diasporei

Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, care a autorizat interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, a dat explicatii, miercuri, in fata judecatorilor.

Prefectul Capitalei este la Parchetul General. Speranta Cliseru a semnat ordinul de interventie in forta

Prefectul Capitalei este audiat de procurorii militarii, in contextul in care pe numele Sperantei Cliseru este depusa o plangere penala pentru abuz in serviciu, arata informatiile obtinute de Digi24 .

Speranta Cliseru, dupa ce a fost audiata peste doua ore la Parchetul General: Ordinul de interventie la protestul din Piata Victoriei respecta n totalitate legislatia n vigoare

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria in noaptea violentelor de la mitingul din 10 august, a declarat, dupa ce a fost audiata miercuri la Parchetul General, ca a acel ordin de interventie respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Prefectul Capitalei, la Parchet: Am calitatea de martor; ordinul de interventie respecta in totalitate legislatia

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat miercuri ca a fost audiata in calitate de martor la Parchetul General, sustinand ca ordinul pe care l-a semnat privind interventia jandarmilor la protestul din 10.

Prefectul Capitalei:Nu am vazut cu ochii mei violentele de la protest pentru ca nu eram n Piata

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria la protestul din 10 august, a sustinut ca nu a vazut cu ochii ei violentele din timpul mitingul diasporei deoarece nu era in Piata. Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia, a declarat ca prefectul a fost prezent la fata locului incepand cu ora 16. Si ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut ca prefectul Capitalei a fost in centrul de comanda incepand cu ora 16.

Cine minte? Prefectul Capitalei si ministrul de Interne se contrazic in privinta prezentei la mitingul diasporei

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, sustine ca nu a fost in Piata Victoriei pe 10 august, dar ca ordinul pe care l-a semnat privind interventia jandarmilor respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Noul sef al Jandarmeriei, la Parchetul General pentru a discuta despre evenimentele de pe 10 august

Seful Jandarmeriei Romane, Catalin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scopul fiind stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor la miting, informeaza Parchetul General.

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )