Libnet.ro
UNICEF

07:30

Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Antena3 Antena3,
Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. La sosirea pe aeroport, acesta a. continuă pe Antena3

Primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, un ESEC in China

IPhone 5C, primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, pare sa fie un esec in China. Din cauza vanzarilor mici, Apple a injumatatit productia, de la 300 de mii la 150 de mii de telefoane pe zi. Mai.

Ajutor de cate 20 de kg de mancare pentru animale pentru fiecare cetatean care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei

Asociatia Portico a anuntat ca, incepand de marti, se va lansa un program prin intermediul caruia cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare.

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat de la un ONG

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat, in limita stocului disponibil, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Portico. Programul, care se va lansa maine, este demarat de Asociatia Portico si se va derula prin adapostul Dogtown din comuna Uzunu, jud. Giurgiu. Scopul sau este de a incuraja adoptiile.

SUA risca sa ajunga ca Germania NAZISTA. Scenariul negru care ingrozeste omenirea

Statele Unite ar putea deveni prima tara occidentala care intra in default dupa Germania nazista in 1933, daca impasul din Congres privind cresterea plafonului de indatorare va pune statul federal american in.

Surpriza din dosar: Omul care l-a turnat pe Gabriel Liiceanu la Securitate a devenit actionar la editura Humanitas!!!

Au trecut peste doua decenii de cand cel mai activ, dupa cum rezulta din Dosar, dintre turnatorii mei din anii 70 devenise, in 1991, actionar la Humanitas. La societatea comerciala care luase nastere la initiativa mea! Cum se ajunsese aici?Gabriel Liiceanu - Dragul meu turnatorComanda cartea la GiftBooks. ro . Poti obtine transport GRATUIT!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Hotelul facut de seicii din Dubai care pare adus din viitor. Cand te trezesti dimineata vezi pestii din adancuri

Dubaiul este dovada vie a realitatii care ne confirma ca poti face absolut orice daca ai bani. Seicii au acceptat construirea unui hotel impresionant - Water Discus - Discurile de Apa care le propune.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )