Libnet.ro
UNICEF

17:16

Surpriza din dosar: Omul care l-a turnat pe Gabriel Liiceanu la Securitate a devenit actionar la editura Humanitas!!!

Hotnews Hotnews,
 Surpriza din dosar: Omul care l-a turnat pe Gabriel Liiceanu la Securitate a devenit actionar la editura Humanitas!!!

Au trecut peste doua decenii de cand cel mai activ, dupa cum rezulta din Dosar, dintre turnatorii mei din anii 70 devenise, in 1991, actionar la Humanitas. La societatea comerciala care luase nastere la initiativa mea! Cum se ajunsese aici?Gabriel Liiceanu - Dragul meu turnatorComanda cartea la GiftBooks. ro . Poti obtine transport GRATUIT!Alte carti interesante la GiftBooks. ro. continuă pe Hotnews

Miron Mitrea, audiat la DNA: Am semnat ca am studiat probele din dosar.

Deputatul PSD Miron Mitrea s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie, informeaza Mediafax. Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca a fost chemat de procurori pentru a semna procesul verbal de luare la cunostinta a probelor din dosarul in care este acuzat de coruptie privind lucrari la casa mamei sale. Miron Mitrea a spus ca a semnat procesul verbal de luare la cunostinta a actelor de .

Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. La sosirea pe aeroport, acesta a.

Un tribunal a scos cuvantul Allah din vocabularul celor care nu sunt musulmani

Un tribunal din Malaezia a adoptat o noua regula civica si a interzis folosirea cuvantului Allah de catre persoanele care nu sunt musulmane. Initiativa legislativa are ca scop descurajarea disputelor violente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )