Libnet.ro
UNICEF

21:00

Omul modern lucreaza mai multe ore decat un taran din Evul Mediu (studiu)

B1 B1,
Omul modern lucreaza mai multe ore decat un taran din Evul Mediu (studiu)

Tehnologizarea muncii nu a redus numaruld e ore lucrate a omului modern. Potrivit unui studiu al unui sociolog de la Boston College, un american lucreaza mai multe ore decat un taran din Evul Mediu. Timpul liber. continuă pe B1

Un american tipic lucreaza mai multe ore dect un taran din Evul Mediu

Un studiu al unui sociolog de la Boston College arata ca, in pofida cresterii nivelului de educatie, un muncitor american tipic lucreaza cu aproape 200 de ore mai mult decat un taran adult din secolul XIII din Marea Britanie, arataThe Ladders.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

Mai multe tronsoane de strazi vor fi inchise miercuri in Focsani

Miercuri 9 mai, circulatia rutiera va inchisa pe mai multe tronsoane din municipiul Focsani, ca urmare a oganizarii unor evenimente.

Un virus inrudit cu HIV provoaca boala care a ucis-o pe fiica lui Marius Teicu. Cele mai multe cazuri, inregistrate in Romania.

Un virus inrudit cu HIV, denumit HTLV-1 provoaca leucemie, cele mai multe cazuri din Europa fiind inregistrate in Romania. Virusul este putin studiat, cu toate ca a fost descoperit inaintea virusului HIV. Aces.

Ai nevoie de mai multe fibre daca te balonezi adesea

Balonarea, constipatia, pofta de dulciuri toate ar trebui sa-ti atraga atentia asupra dietei. Daca ai aceste probleme, incearca sa mananci mai multe alimente care contin fibre.

Inundatii in mai multe zone din Arges, in urma unei ploi torentiale. in Pitesti sistemul de semaforizare a fost intrerupt

O ploaie torentiala a provocat inundatii, luni dupa-amiaza, in mai multe zone din judetul Arges, pompierii intervenind pentru evacuarea apei de pe strazi, dar si din curti, locuinte si institutii publice.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

STUDIU Agramatii fac mai putin sex decat oamenii neinzestrati sexual

La prima intalnire exista un singur lucru mai rau decat sa recunosi ca esti un novice al dormitorului: sa spui vroiam.

[P]Ce oferte au dezvoltatorii de locuinte? n ce zone se construiesc cele mai multe imobile? Adrian Stanescu - Project Manager Imobiliarium a discutat online cu cititorii

Vineri incepe Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori - expozanti. in perioada 11-13 mai, in parcarea Baneasa Shopping City, 84 de ansambluri rezidentiale isi vor prezenta ofertele celor interesati de achizitionarea unei locuinte. in total, peste 20. 000 de imobile apartamente, case, terenuri) ce insumeaza peste 1,4 milioane de mp locuibili vor putea fi analizate si chiar vazute virtual prin intermediul ochelarilor VR.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )