Libnet.ro
UNICEF

11:00

OMV a amanat decizia privind investitia in Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
OMV a amanat decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, explicand ca Guvernul roman a amanat prea mult adoptarea legii offshore, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

OMV amana decizia privind investitia in Marea Negra

OMV a amanat decizia privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra, pana anul viitor, pentru ca Guvernul roman a avut nevoie de prea mult timp pentru a stabili cadrul legal adecvat, a anuntat Rainer Seele, CEO al companiei, citat de Reuters.

OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru 2019 decizia daca va investi sau nu in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, transmite Reuters, care il citeaza pe directorul executiv Rainer Seele. Motivul amanarii deciziei este intarzierea.

OMV amana pentru anul viitor decizia continuarii investitiilor in Marea Neagra

OMV a amanat luarea unei decizii privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra pentru anul viitor, din cauza Guvernului roman, care a avut nevoie de prea mult timp pentru legea offshore, a anuntat.

OMV amna pentru anul viitor decizia finala de investitie n Marea Neagra, din cauza aprobarii cu ntrziere a Legii Offshore

Grupul OMV a amanat decizia finala de investitie in Marea Neagra pentru anul viitor, motivul fiind faptul ca autoritatile romane au intarziat adoptarea Legii Offshore, a anuntat seful OMV, potrivit Reuters. Decizia ar fi trebuit luata in acest trimestru. Camera Deputatilor a aprobat miercuri Legea Offshore, care stabileste cadrul legislativ privind dezvoltarea si exploatarea gazelor, insa acest lucru a fost facut mult prea tarziu, a precizat Rainer Seele. Declaratiile au fost facute miercuri, imediat dupa aprobarea in Parlament a legii.

Misterul din Marea Neagra: ce e epava istorica descoperita langa Romania

Marea Neagra e locul in care tocmai a fost confirmata o descoperire de-o importanta istorica. Expertii estimeaza ca epava descoperita in Marea Neagra are aproximativ 2. 400 de ani. Cea mai.

Fenomen rar in Marea Neagra! in larg au aparut mici insule de nisip - VIDEO

Un fenomen rar a avut loc in Marea Neagra! Apa s-a retras chiar si cu 15 metri de la tarm, in partea de nord a litoralului. S-a intamplat din cauza vantului, dar si a curentilor.

Cercetatorii avertizeaza: Ce animale vor disparea din Marea Neagra daca nu se iau masuri

Fauna din Marea Neagra se imputineaza pe zi ce trece. Cercetatorii spun ca un animal a disparut deja definitiv, fiind vorba de foca numita ,,calugar si ca o alta specie, cea a rechinului pontic se afla.

Decizie SOC luata de OMV Petrom dupa adoptarea Legii offshore: Compania amana decizia de investitie in extractia gazelor din Marea Neagra

Grupul austriac OMV, compania mama a OMV Petrom, reactioneaza dupa ce Parlamentul de la Bucuresti a adoptat miercuri Legea offshore Directorul OMV, Rainer Seele, a anuntat la Viena ca amana pentru anul viitor d.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )