Libnet.ro
UNICEF

00:07

OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru 2019 decizia daca va investi sau nu in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, transmite Reuters, care il citeaza pe directorul executiv Rainer Seele. Motivul amanarii deciziei este intarzierea. continuă pe Wall-Street Ro

OMV amana pentru anul viitor decizia continuarii investitiilor in Marea Neagra

OMV a amanat luarea unei decizii privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra pentru anul viitor, din cauza Guvernului roman, care a avut nevoie de prea mult timp pentru legea offshore, a anuntat.

OMV amna pentru anul viitor decizia finala de investitie n Marea Neagra, din cauza aprobarii cu ntrziere a Legii Offshore

Grupul OMV a amanat decizia finala de investitie in Marea Neagra pentru anul viitor, motivul fiind faptul ca autoritatile romane au intarziat adoptarea Legii Offshore, a anuntat seful OMV, potrivit Reuters. Decizia ar fi trebuit luata in acest trimestru. Camera Deputatilor a aprobat miercuri Legea Offshore, care stabileste cadrul legislativ privind dezvoltarea si exploatarea gazelor, insa acest lucru a fost facut mult prea tarziu, a precizat Rainer Seele. Declaratiile au fost facute miercuri, imediat dupa aprobarea in Parlament a legii.

OMV a amanat decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, explicand ca Guvernul roman a amanat prea mult adoptarea legii offshore, transmite Reuters.

OMV amana decizia privind investitia in Marea Negra

OMV a amanat decizia privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra, pana anul viitor, pentru ca Guvernul roman a avut nevoie de prea mult timp pentru a stabili cadrul legal adecvat, a anuntat Rainer Seele, CEO al companiei, citat de Reuters.

Ikea amana pentru anul viitor deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni Ikea va deschide anul viitor magazinul din zona Theodor Pallady din Capitala, dupa ce initial deschiderea acestuia era programata pentru sfarsitul verii din acest.

Anunt SOC facut de Kremlin: Vladimir Putin ar putea merge la Washington anul viitor

O noua intalnire intre Donald Trump si Vladimir Putin ar putea loc anul viitor. Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui rus in Statele Unite, in.

Decizie SOC luata de OMV Petrom dupa adoptarea Legii offshore: Compania amana decizia de investitie in extractia gazelor din Marea Neagra

Grupul austriac OMV, compania mama a OMV Petrom, reactioneaza dupa ce Parlamentul de la Bucuresti a adoptat miercuri Legea offshore Directorul OMV, Rainer Seele, a anuntat la Viena ca amana pentru anul viitor d.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: DECIZIA din noul Cod Rutier care ne AFECTEAZA pe toti!

Se anunta schimbari importante in ceea ce priveste suspendarea permiselor auto in noul Cod Rutier. Doua comisii ale Senatului, cea juridica si cea pentru aparare, au dat marti unda verde initiativei.

HOROSCOP pentru anul 2019 cu astrologul Radu Stefanescu. Va fi Anul Porcului! Berbecii au un an sentimental prost, Gemenii se izbesc de invidie

Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase in anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronica. S-au luat un numar de personalitati, de pe tot globul, de la jumatatea secolul XX, cate 215 pentru.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )