Libnet.ro
UNICEF

13:15

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

B1 B1,
OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele. continuă pe B1

Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Peabody Energy Corp. , cel mai mare producator privat de carbune din lume, a solicitat protectia Legii falimentului, in SUA, in contextul declinului puternic al preturilor de pe piata de profil, care a facut imposibila realizarea recentei expansiuni costisitoare a companiei in Australia.

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells.

S-a vandut Noriel, cel mai mare lant de magazine de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

Magurele ar putea gazdui cel mai mare institut european de cercetare stiintifica

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) din Magurele are sanse mari sa devina sediul central pentru European Research Infrastructure Consortium ERIC), institutul european care se va ocupa de realizarea experimentelor stiintifice prin folosirea Laserului de la Magurele.

Calgon face cea mai mare afacere a sa din Europa

Calgon Carbon Corp. din SUA preia operatiunile derulate de compania franceza Arkema SA in sectorul carbonului si filtrelor, pentru care plateste 163 de milioane de dolari, iar astfel societatea americana cu activitati de purificare a apei face cel mai mare pas in Europa.

OMV Petrom S.A. - Ordinea de zi completata a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor

OMV Petrom S. - Ordinea de zi completata a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor.

Actionarii OMV Petrom vor decide daca Bogdan Badea va fi revocat din Consiliul de Supraveghere

Actionarii OMV Petrom vor decide daca Bogdan Badea va fi revocat din Consiliul de Supraveghere, in cadrul Adunarii Generale din 26 aprilie, dupa ce convocatorul a fost completat, la solicitarea statului roman.

Surpriza din Forbes. Ginerele lui Putin, cel mai tanar miliardar rus

Intreprinzatorul Kiril Samalov, ginerele presedintelui Rusiei si membru in Consiliul de Administratie al companiei petrochimice Sibur, a devenit cel mai tanar miliardar in.

Cel mai prost sezon de croaziere din ultimii ani

Pentru Portul Constanta, visul frumos al navelor de croaziera care il viziteaza pare sa se fi terminat. 2016, care deja se anunta cel mai prost an din ultimii in aceasta privinta, a devenit si mai prost.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )