Libnet.ro
UNICEF

14:30

Magurele ar putea gazdui cel mai mare institut european de cercetare stiintifica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magurele ar putea gazdui cel mai mare institut european de cercetare stiintifica

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) din Magurele are sanse mari sa devina sediul central pentru European Research Infrastructure Consortium ERIC), institutul european care se va ocupa de realizarea experimentelor stiintifice prin folosirea Laserului de la Magurele. continuă pe Ziarul Bursa

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

S-a vandut Noriel, cel mai mare lant de magazine de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Peabody Energy Corp. , cel mai mare producator privat de carbune din lume, a solicitat protectia Legii falimentului, in SUA, in contextul declinului puternic al preturilor de pe piata de profil, care a facut imposibila realizarea recentei expansiuni costisitoare a companiei in Australia.

Chinezii ar putea rezolva cea mai mare problema a panourilor solare

Inca o data, cercetatorii atrag atentia asupra potentialului grafenului in ceea ce priveste energia solara. Va spuneam in urma cu ceva vreme ca o echipa de oameni de stiinta din Marea Britanie gasiseo cale prin care sa manipuleze grafenul, material pe care il considerau cel mai bun pentru absorbtia luminii si pe care sperau sa [].

Cel mai mare vot din turismul romanesc

000 de romani isi aleg destinatia de vacanta favorita De cateva zile piata autohtona de turism a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Peste 50. 000 de romani isi aleg destinatia de vacanta.

Piton urias, capturat in Malaezia, probabil cel mai lung prins vreodata

Un piton urias, descoperit pe un santier din Malaezia ar putea dobora recordul pentru cel mai mare sarpe capturat vreodata, estimarile initiale aratand ca acesta masoara 8 metri, scrie The Guardian.

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

in culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la olimpiada sexului, organizata de Heaven Circle

Heaven Circle este considerat cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume. A fost infiintat in urma cu patru ani si in prezent numara peste 20. 000 de membri. Petrecerile in cadrul carora au loc orgii sexuale sunt organizate in prezent la Paris, Londra, New York, Los Angeles, Vegas, Ibiza, Berlin, Amsterdam si Viena, iar locurile se ocupa de fiecare data.

Romania a avut cea mai mare inflatie anuala negativa din UE in martie

Romania a consemnat, in luna martie 2016 comparativ cu luna martie 2015, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,4%, fata de cea de minus 2,1% inregistrata in februarie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )