Libnet.ro
UNICEF

23:30

OMV Petrom, profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom, profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35%

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a raportat un profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului trecut 854 milioane lei) si vanzari de 5,42 miliarde lei, mai mari cu 11% fata de trimestrul 1 din 2018, potrivit datelor transmise astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

BCR, profit net de 267,9 milioane de lei in primele 3 luni. Banca va achita o taxa pe active de 20 mil.euro in acest an

BCR a obtinut un profit net de 267,9 milioane de lei 56,6 milioane EUR) in trimestrul 1 al anului 2019, in crestere cu 6% fata de trimestrul similar din anul trecut, se arata in Raportul publicat vineri de grup. Taxa bancara din Romania, in forma modificata, este estimata sa afecteze negativ pozitia alte rezultate operationale cu maximum 20 mil. EUR in 2019, se arata intr-un raport publicat tot vineri, la Viena. Creditele acordate de BCR au crescut cu 11%, clientii persoane fizice si microintreprinderi atragand credite noi de peste 1,6 miliarde de lei in timp ce companiile au atras circa 1 miliard de lei finantari noi in primele trei luni ale anului.

OMV Petrom tine pe hold investitiile in Marea Neagra. Ordonanta lacomiei costa compania 40 milioane de euro

OMV Petrom reitereaza faptul ca mediul legislativ actual nu ofera premisele unei investitii de cateva miliarde la Marea Neagra, compania subliniind de asemenea faptul ca Ordonanta lacomiei vine in acest an cu o factura de 40 de milioane de euro.

OMV Petrom amana investitia in Marea Neagra din cauza impredictibilitatii. Costul Ordonantei 114 modificata, circa 40 milioane euro.

Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de catre OMV Petrom, se arata intr-un document al companiei privind in rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an.

OMV Petrom amana investitia in Marea Neagra din cauza impredictibilitatii. Costul Ordonantei 114 modificata, circa 40 milioane euro

Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de catre OMV Petrom, se arata intr-un document al companiei privind in rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an.

BRD a obtinut un profit net de 301 milioane de lei, in primul trimestru. Factura Ordonantei lacomiei: 79 milioane de lei

BRD a anuntat vineri ca a obtinut un profit net de 301 milioane de lei, in primele trei luni ale acestui an, banca estimand ca va plati o taxa de active de 79 milioane de lei, in acest an, ca urmare a Ordonantei lacomiei.

OMV Petrom a decis sa amane investitia in Marea Neagra: Impactul OUG 114 modificata ajunge la 40 milioane euro

OMV Petrom anunta ca amana investitia in Marea Neagra. intr-un document al companiei referitor la rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an, se arata ca medidul legislativ din Romania nu ofera.

OMV Petrom vrea sa foreze 100 de sonde noi si anunta ca centrala electrica Brazi se opreste planificat

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a anuntat astazi, in raportul trimestrial, ca centrala electrica Brazi va intra in oprire planificata in al doilea trimestru al anului, doua saptamani pentru intreaga capacitate si doua saptamani pentru jumatate din capacitate.

BCR a obtinut un profit net de 56,6 milioane de euro, in primul trimestru. Factura Ordonantei lacomiei: 20 milioane de euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 56,6 milioane de euro, in primul trimestru al acestui an, iar taxa bancara impusa prin celebra Ordonanta a lacomiei va costa banca 20 milioane de euro, in acest an.

Guvernul a cheltuit cu 5,5 miliarde lei mai mult decat a incasat, in primul trimestru. Deficitul bugetar se ridica la 0,54% din PIB

Guvernul a cheltuit in primul trimestru 80,2 miliarde lei, cu 5,5 miliarde lei mai mult decat a incasat, ducand deficitul bugetar la 0,54% din Produsul Intern Brut PIB).

Guvernul a cheltuit cu 5,5 miliarde lei mai mult decat a incasat, in primul trimestru. Deficitul bugetar, cu un miliard mai mare decat anul trecut

Guvernul a cheltuit in primul trimestru 80,2 miliarde lei, cu 5,5 miliarde lei mai mult decat a incasat, ducand deficitul bugetar la 0,54% din Produsul Intern Brut PIB). Fata de anul trecut, deficitul a urcat cu un miliard de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )