Libnet.ro
UNICEF

18:45

BCR, profit net de 267,9 milioane de lei in primele 3 luni. Banca va achita o taxa pe active de 20 mil.euro in acest an

Hotnews Hotnews,
 BCR, profit net de 267,9 milioane de lei in primele 3 luni. Banca va achita o taxa pe active de 20 mil.euro in acest an

BCR a obtinut un profit net de 267,9 milioane de lei 56,6 milioane EUR) in trimestrul 1 al anului 2019, in crestere cu 6% fata de trimestrul similar din anul trecut, se arata in Raportul publicat vineri de grup. Taxa bancara din Romania, in forma modificata, este estimata sa afecteze negativ pozitia alte rezultate operationale cu maximum 20 mil. EUR in 2019, se arata intr-un raport publicat tot vineri, la Viena. Creditele acordate de BCR au crescut cu 11%, clientii persoane fizice si microintreprinderi atragand credite noi de peste 1,6 miliarde de lei in timp ce companiile au atras circa 1 miliard de lei finantari noi in primele trei luni ale anului. continuă pe Hotnews

BRD a obtinut un profit net de 301 milioane de lei, in primul trimestru. Factura Ordonantei lacomiei: 79 milioane de lei

BRD a anuntat vineri ca a obtinut un profit net de 301 milioane de lei, in primele trei luni ale acestui an, banca estimand ca va plati o taxa de active de 79 milioane de lei, in acest an, ca urmare a Ordonantei lacomiei.

BCR a obtinut un profit net de 56,6 milioane de euro, in primul trimestru. Factura Ordonantei lacomiei: 20 milioane de euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 56,6 milioane de euro, in primul trimestru al acestui an, iar taxa bancara impusa prin celebra Ordonanta a lacomiei va costa banca 20 milioane de euro, in acest an.

OMV Petrom, profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35%

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a raportat un profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului trecut 854 milioane lei) si vanzari de 5,42 miliarde lei, mai mari cu 11% fata de trimestrul 1 din 2018, potrivit datelor transmise astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BRD a estimat o taxa pe activele financiare pentru anul fiscal 2019 de 79 milioane lei. Banca a anuntat vineri un profit de 301 milioane de lei in primul trimestru

A treia banca din sistem, BRD -GSG, a anuntat vineri un profit net obtinut pe primele 3 luni din acest an de 301 milioane lei, mai mic cu 113 milioane lei decat cel obtinut in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Banca si-a crescut creditarea pe segmentul de retail cu 3,6%, pe cel al companiilor cu 5,2%, productia de leasing cu 12%, mai arata comunicatul. BRD ar urma sa achite cel tarziu in august 2019 pe baza valorilor la 30 iunie 2019) circa 79 milioane RON 67 milioane RON, net de impozitul pe profit), reprezentand taxa pe activele bancare impusa de Guvern.

Florin Citu, replica pentru Razvan Cuc: in doar doi ani, CFR Calatori a ajuns la PIERDERI de peste 400 milioane lei

Cand Guvernul PSD a preluat CFR Calatori, compania avea pierderi de cateva zeci de milioane de lei, in doar doi ani ajungand la pierderi de peste 400 milioane lei, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Electrica a fost data in judecata de o filiala a sa, Electrica Furnizare, care o obliga la plata a 6,2 milioane lei

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica SA a anuntat astazi, ca filiala sa de furnizare a energiei electrice, Electrica Furnizare EFSA), a depus la Tribunalul Bucuresti o actiune in pretentii pentru obligarea Electrica la plata sumei de 6,23 milioane lei, reprezentand pretentii conform unei deciziei a Curtii de Conturi din anul 2016.

Oil Terminal Constanta, contract de 30,5 milioane lei cu Oscar Downstream

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheiat un contract de 30,5 milioane lei, la care se adauga TVA, cu Oscar Downstream pentru descarcarea motorinei din nave maritime in rezervoare, depozitare, amestecare cu biodiesel si incarcare in autocisterne sau cisterne, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )