Libnet.ro
UNICEF

14:45

OnePlus 2 e oficial: cel mai dorit telefon vine la un pret excelent

Playtech Playtech,
OnePlus 2 e oficial: cel mai dorit telefon vine la un pret excelent

Dupa cateva luni de zvonuri si peste o luna de promovare intensa din partea companiei, OnePlus 2 a fost anuntat oficial. Dotarile sunt la nivelul promisiunilor, iar pretul este, de fapt, mult mai mic decat ne asteptam. Acestea sunt toate informatiile esentiale despre OnePlus 2. OnePlus 2 e un telefon despre care compania spune ca [] OnePlus 2 e oficial: cel mai dorit telefon vine la un pret excelent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Moto G a fost anuntat oficial, telefonul urmand a fidisponibilin doua variante cu specificatii diferite. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Motorola a fost anuntat in mod oficial. Telefonul vine dotat cu un ecrancu o diagonala de 5 inci, cu o rezolutie HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 si va fi disponibil in doua [] Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

OnePlus 2 a fost anuntat oficial: ce dotari are cel mai asteptat telefon din 2015

Acestea sunt toate informatiile esentiale despre OnePlus 2, unul dintre cele mai asteptate telefoane. Este fabricat de o companie din China si nu poate fi cumparat din magazin.

Cel mai asteptat telefon al momentului vine din China. Ce trebuie sa stii despre el

Pana la iPhone, chinezii au reusit sa creeze un telefon care sa ne faca sa-l asteptam cu mare interes. Azi se lanseaza, asta ar trebui sa stii despre el.

Cel mai ravnit smartphone cu Android al anului: One Plus 2 a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce in lupta cu iPhone si Galaxy S6

One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate si ravnite smartphone-uri cu Android ale anului, a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce cel mai bun telefon chinezesc in lupta cu iPhone si Galaxy S6.

Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci

In ciuda faptului ca se vrea un nouflagship killer, OnePlus 2 nu beneficiaza de o tehnologie pentru reincarcare rapida. Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului a fost lansat, iar in ciuda numeroaselor elemente noi incluse, OnePlus 2 a fost criticat pentru unele lipsuri. Dupa cum scriam intr-un articol precedent, unul dintre cele mai [] Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Scandal international: Cel mai faimos leu din Zimbabwe, UCIS de un american, in timpul unei partide ILEGALE de vanatoare

Cel mai faimos leu dintr-un parc natural din Zimbabwe, Cecil, a fost omorat de un dentist american in cursul unei partide ilegale de vanatoare .

Epava descoperita in apele Suediei apartine cel mai probabil submarinului rusesc Som, naufragiat in 1916

Epava descoperita de cercetatori ai Ocean X Team in apele teritoriale ale Suedei apartine cel mai probabil submarinului rusesc Som, care a naufragiat in 1916, in urma unei coliziuni, a anuntat armata suedeza, citata de Itar-Tass.

Oscar 2016: Aferim, De ce eu? si Comoara, printre cele 14 pelicule care concureaza pentru propunerea Romaniei la categoria Cel mai bun film strain

Pentru nominalizarea Romaniei la categoria cel mai bun film strain a premiilor Oscar 2016, 14 lungmetraje romanesti sunt inscrise in cursa, printre care se numara Aferim!, De ce eu? si Comoara, scrie Me.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )