Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari. continuă pe România Liberă

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Cel mai mare covrig rotund din lume, preparat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume realizat intr-un festival medieval, denumit Hrana Uriasilor, a fost preparat duminica, la cea de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, scrie Agerpres. Covrigul.

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China construieste cel mai mare radiotelescop din lume. FAST va depasi indiametru celebra antena de la Arecibo, din Puerto Rico

Tehnicienii chinezi au demarat, joi, 23 iulie, lucrarile de asamblare a celuimai mare radiotelescop din lume, a carui antena are o suprafata egala cu ceaa 30 de terenuri de fotbal. Impresionantul instrument astronomic va ficonstruit in muntii din provincia Guizhou, in sud-vestul Chinei.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

Cel mai cald an din istorie si cea mai caniculara luna de iunie din ultimii 135 de ani

Specialistii anunta ca 2015 este cel mai calduros an din istorie si ca va trebui sa ne obisnuim cu veri caniculare pentru ca in urmatorii ani este posibil sa avem parte tot de veri cu 40 de grade si putine.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )