Libnet.ro
UNICEF

01:05

OnePlus Nord 5G, lansat oficial: ar putea fi cel mai bun telefon, la banii astia

Playtech Playtech,
OnePlus Nord 5G, lansat oficial: ar putea fi cel mai bun telefon, la banii astia

Cei de la OnePlus au facut o treaba foarte buna in a lansa terminale midrange cu specificatii impresionante. Continua acest trend cu noul OnePlus Nord 5G. Acesta este cel mai nou smartphone al. continuă pe Playtech

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit guvernamental din UE in prima parte a anului

Deficitul guvernamental al Romaniei in primul trimestru din 2020, conform datelor ajustate sezonier, a fost al doilea cel mai mare din UE 7,2% din PIB), dupa Malta 8,5%).

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Noul an scolar va incepe, cel mai probabil, dupa scenariul hibrid - ministrul Educatiei

Noul an scolar va incepe, cel mai probabil, dupa scenariul hibrid, in care, prin rotatie, unii elevi vor merge la sacoala, ia altii vor face cursuri online, a declarat miercuri, la RFI, ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca totul va depinde insa de evolutia situatiei epidemiologice. Raspunsul Monicai Anisie, intrebata cum va creste calitatea cursurilor online si cum sunt evaluate cadrele didactice.

Medicul Virgil Musta, avertisment infricosator despre cel mai negru scenariu: Da, este posibil sa ajungem la aceste cazuri

Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma pentru toti cetatenii si cadrele medicale care nu cred in existenta si gravitatea noului coronavirus. Managerul Spitalului Victor Babes, din Timisoara confirma unul dintre cele mai negre scenarii in care Romania se poate afla. Am speranta ca lumea o sa inteleaga ca nu este de joaca Un .

Cel mai ridicat nivel al barilului de petrol, din ultimele patru luni

Preturile petrolului au crescut cu 1 dolar, la cel mai ridicat nivel din ultimele peste patru luni.

Preturile petrolului au crescut cu circa 1 dolar, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Preturile petrolului au crescut marti cu circa 1 dolari, la cel mai ridicat nivel din ultimele peste patru luni, sustinute de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de coronavirus si de informatiile promitatoare referitoare la studiile clinice pentru vaccinuri impotriva Covid-19.

BURSELE LUMII Pietele europene, la cel mai ridicat nivel al ultimelor patru luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel al ultimelor patru luni, dupa ce liderii Uniunii Europene au reusit, in cadrul Summit-ului la Bruxelles, sa finalizeze acordul de finantare post-Covid, in suma de 750 de miliarde de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )