Libnet.ro
UNICEF

06:30

OnePlus One va avea avea in curand o varianta Mini

Playtech Playtech,
OnePlus One va avea avea in curand o varianta Mini

OnePlus One, unul dintre cele mai apreciate telefoane din ultimul timp, ar putea fi lansat in curand intr-o varianta mini. Despre OnePlus One s-a vorbit extrem de mult atat la momentul lansarii acestuia, cat si in perioada imediat urmatoare. Telefonul chinezilor a fost extrem de apreciat pentru specificatiile foarte bune, dar mai ales pentru pretul accesibil. Reusind sa depaseasca Google Nexus 5 la capitolul raport calitate/pret, OnePlus One oferea specificatii aproape la fel de bune ca flagship-urile marilor producatori pentru []. continuă pe Playtech

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Basescu l-a decorat pe unul dintre militarii care si-au batut joc de martirii Revolutiei. Soldatul care a aruncat cenusa martirilor, facut general

Traian Basescu l-a decorat pe unul dintre militarii care si-au batut joc de martirii de la Revolutia din 1989. Colonelul Nutu Dorel-Marian de la SPP, devenit acum general de brigada din ordinul lui Traian.

Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Romania duce lipsa de lideri politici puternici, precum un Kennedy, singura exceptie fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu, considera Dan Lufkin, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume si o legenda pe Wall Street.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Atac armat la un liceu din SUA. Patru elevi au fost raniti, unul dintre ei fiind in stare critica

Un barbat a deschis focul, vineri seara, in curtea unui liceu din Portland, in statul american Oregon, ranind patru adolescenti, dintre care unul este in stare critica, relateaza CNN. Atacul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )