Libnet.ro
UNICEF

08:45

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Playtech Playtech,
Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care []. continuă pe Playtech

Cadouri de Craciun. Cele mai bune smartphone-uri de 1.000 de lei

Cadouri de Craciun. Smartphone-urile pot fi un cadou frumos si accesibil de Craciun. Facem astazi lista celor mai bune smartphone-uri cu preturi de pana la 1. 000 de lei pe care sa le cumperi pentru cei dragi.

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 afost extrem de generos cu lansarile de jocuri. Continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta. in 2014 am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfarsitul anului se apropi, am decis sa ne uitam [].

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

OnePlus One va avea avea in curand o varianta Mini

OnePlus One, unul dintre cele mai apreciate telefoane din ultimul timp, ar putea fi lansat in curand intr-o varianta mini. Despre OnePlus One s-a vorbit extrem de mult atat la momentul lansarii acestuia, cat si in perioada imediat urmatoare. Telefonul chinezilor a fost extrem de apreciat pentru specificatiile foarte bune, dar mai ales pentru pretul accesibil. Reusind sa depaseasca Google Nexus 5 la capitolul raport calitate/pret, OnePlus One oferea specificatii aproape la fel de bune ca flagship-urile marilor producatori pentru [].

Merry Christmas si Jihad la Lindt Chocolate Cafe! Terorism, tortura si iar terorism. Mai poate fi oprit razboiul civilizatiilor?

O imagine puternica sparge rutina inceputului de saptamana. Teroare la Sydney, pe malul Pacificului de sud, in insorita si prospera Australie, unul dintre cele mai atractive si binecuvantate locuri de pe pamant, unde pana si englezii protectionistului Cameron vor sa emigreze. Doua simboluri civilizationale se suprapun brusc, socant, dramatic, in vitrina unei cafenele agreabile din centrul faimoasei metropole: urarea Merry Christmas de la marca elvetiana de ciocolata Lindt, cu litere aurii, prietenoase, si steagul negru islamic, vorbind despre Allah - unicul Dumnezeu si profetul sau, Mahomed. Este, probabil, si as adauga din nefericire, imaginea anului, simbolul atat de relevant, de crud si de intens al uriasului clivaj sapat cu ura si sange, intre civilizatia occidentala si islamismul politic al ultimelor decenii.

Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Romania duce lipsa de lideri politici puternici, precum un Kennedy, singura exceptie fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu, considera Dan Lufkin, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume si o legenda pe Wall Street.

WhatsApp ar putea deveni un serviciu de mesagerie web

Cea mai recenta versiune beta de WhatsApp include cateva referinte la portarea serviciului de mesagerie dintr-o aplicatie de mobile intr-o aplicatie web. WhatsApp este unul dintre cele mai populare servicii cross-platform de mesagerie de pe mapamond. in curand, WhatsApp s-ar putea sa-si depaseasca conditia de aplicatie de telefon si sa ruleze la fel de bine pe tablete, computere sau online printr-o aplicatie web. Aceasta este cea mai importanta cerere a utilizatorilor de mult timp, iar avand in vedere ca au [].

Romania, pe locul 12 in topul tarilor cu cei mai multi participanti la Hour of Code

Peste 320. 000 de romani au participat anul acesta la Hour of Code, unul dintre cele mai mari evenimente de educatie din lume. Hour of Code a avut loc in saptamana 814 decembrie cand, zeci mii de elevi si profesori au parcurs tutoriale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )