Libnet.ro
UNICEF

00:07

OneRepublic vor lansa un nou single Something I Need!

Devorator Monden Devorator Monden,
OneRepublic vor lansa un nou single Something I Need!

Ryan Tedder si colegii sai au confirmat lansarea acestui nou single pe pagina lor de Twitter, Something I Need incepand sa fie difuzata la posturile de radio din Australia de pe 25 august, iar in US acest lucru se va intampla la jumatatea lunii septembrie. Piesa a fost compusa de catre Ryan Tedder in colaborare . continuă pe Devorator Monden

Daft Punk vor lansa un nou single Doin It Right!

Duo-ul francez continua sa isi promoveze ultimul material de studio, intitulat Random Acces Memories, prin lansarea unui nou single, Doin It Right. Noua piesa reprezinta o colaborare cu muzicianul experimental cunoscut sub numele de scena ca Panda Bear, unul dintre fondatorii formatiei Animal Collective. Doin It Right este confirmat ca cel de-al treilea single extras .

Emeli Sande a confirmat lansarea unui nou single Who Needs The World! Asculta aici varianta live a piesei!

Talentata artista britanica se afla momentan in plin turneu de promovare al albumului sau de debut, Our Version Of Events, insa Emeli Sande tocmai si-a anuntat fanii ca isi va lansa in curand primul EP din cariera, intitulat Who Needs The World. De asemenea, in acelasi timp, artista a confirmat si lansarea ca single a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )