Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un ONG al romanilor din Spania il da in judecata pe compozitorul parodiei Soy un rumano en Madrid

România Liberă România Liberă,
Un ONG al romanilor din Spania il da in judecata pe compozitorul parodiei Soy un rumano en Madrid

Organizatia FADERE, care ii reprezinta pe romanii din Spania, il actioneaza in instanta pe compozitorul parodiei Soy un rumano en Madrid, melodie care spune ca toti romanii sunt hoti si prostituate, conform unui comunicat al organizatiei, remis redactiei. ONG-ul cere daune de 100. 000 de euro si scuze publice adresate romanilor. continuă pe România Liberă

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa l-a dat in judecata pe compozitorul melodiei Soy un rumano en Madrid

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) l-a dat in judecata pe compozitorul melodiei Soy un rumano en Madrid, caruia i-a ceut daune morale de 100. 000 de euro, dar si scuze publice poporului roman, se arata intr-un comunicat transmis agentiei Mediafax.

Soy un rumano en Madrid, piesa care ii ironizeaza pe romanii din Spania: Un ONG solicita scoaterea melodiei de pe Youtube (VIDEO)

Un ONG care militeaza pentru drepturile romanilor plecati in strainatate cere conducerii Youtube sa scoata piesa Soy un rumano en Madrid, reclamand ca induce ideea ca grupul romanilor din Spania ar fi.

Autorul parodiei Soy un rumano en Madrid: Credeam ca romanii vor iubi acest clip, vorbeste despre Hagi, manele, mici si sarmale

Torbe, actorul porno spaniol ce a lansat recent un clip-parodie in care romanii din Spania sunt prezentati drept hoti de buzunare si prostituate, scrie intr-o postare pe site-ul sau ca este uimit de anvergura pe care au luat-o lucrurile si de acuzele ce i se aduc. Am crezut ca romanii vor aprecia acest videoclip, scrie Torbe.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

VIDEO Romanii morti in accidentul din Spania. O posibila cauza, explozia unei roti a camionului care a izbit microbuzul cu romani

Identificarea victimelor din accidentul petrecut marti in provincia Alicante din Spania ar putea dura aproximativ o saptamana, au anuntat autoritatile locale. Cauzele accidentului de la Alicante nu sunt clare deocamdata. Surse din randul anchetatorilor citate de presa spaniola spun ca impactul s-a produs dupa ce una din rotile camionului ar fi explodat si soferul a pierdut controlul volanului.

Cine sunt romanii care au murit in tragedia de pe autostrada, din Spania. Legistii au prelevat probe ADN

Cei opt romani care au murit intr-un accident rutier in Spania au fost identificati. Una dintre femeile decedate este matusa sportivei Simona Amanar. Urmeaza identificarea oficiala, pe care autoritatile.

Al noualea roman presupus mort in accidentul din Spania este in Romania, in viata

Politia spaniola a incetat, miercuri dupa-amiaza, cautarea celei de-a noua presupuse victime a accidentului produs marti in Spania, dupa ce s-a stabilit ca persoana cautata este in viata. Barbatul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )