Libnet.ro
UNICEF

09:30

ONU, anunt crunt pentru milioane de copii: Catastrofa unei generatii

Playtech Playtech,
ONU, anunt crunt pentru milioane de copii: Catastrofa unei generatii

Lumea se confrunta cu o catastrofa generationala, a avertizat marti Antonio Gueterres, Secretarul general al ONU. Un anunt crunt pentru milioane de copii. Catastrofa unei generatii Potrivit CNN, Secretarul general al ONU, Antonio Gueterres spune ca readucerea elevilor in scoli si institutiile de invatare cat mai in siguranta trebuie sa fie o prioritate maxima de . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )