Libnet.ro
UNICEF

11:01

ONU: Peste 50 de milioane de persoane stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor

Antena3 Antena3,
ONU: Peste 50 de milioane de persoane stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor si a crizelor a depasit pragul de 50 de milioane, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, conform unui raport publicat. continuă pe Antena3

Cele mai multe persoane stramutate de la Hitler incoace

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor si a crizelor a depasit pragul de 50 de milioane. Este pentru prima data dupa al Doilea Razboi Mondial cand se inttmpla acest lucru, potrivit unui raport publicat vineri de inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR).

Numarul persoanelor stramutate a crescut cu 6 milioane intr-un an

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial a crescut intr-un an cu 6 milioane, cresterea fiind cauzata, in principal, de razboiul din Siria, iar tari ca Pakistanul, Iranul si Libanul gazduiesc cei mai multi refugiati, potrivit unui raport al inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati.

Insolventele la nivel mondial sunt preconizate sa scada, dar nu la nivelul de dinainte de criza

Insolven and tele globale sunt estimate sa scada cu 8% in 2014, dar raman in continuare cu 13% peste nivelul anterior crizei, conform celei mai recente perspective economice globale realizata de Euler Hermes.

Peste 202 milioane de chinezi au depasit varsta de 60 de ani. Numai anul trecut, 17,43 milioane de persoane au fost pensionate

Numarul chinezilor, care depaseau varsta de 60 de ani la sfarsitul lui 2013, a ajuns la 202,43 milioane de persoane, adica 14,9% din totalul populatiei, informeaza ITAR-TASS. Potrivit Ministerului.

Proiect de peste 9 milioane lei pentru ocuparea bolnavilor si a dependentilor de droguri

Proiectul SALVA - SAnsa La Via and ta Activa!, lansat miercuri de Asocia and tia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, vizeaza cre and sterea ratei de ocupare a 800 persoane apar and tinand unor grupuri vulnerabile bolnavi si dependenti de droguri), folosind inclusiv terapia prin arta. Valoarea proiectului este de 9. 676,94 lei, dintre care finantarea nerambursabila europeana din fonduri structurale se ridica la 9. 003,4 lei.

Bugetul Metrorex pentru 2014 a fost aprobat de Guvern cu pierderi de peste 15 milioane euro

CompaniaMetrorex va functiona pe pierderi si in acest an. Bugetul estimat pentru 2014 si aprobat, miercuri, de Guvern indicand un rezultat negativ de peste 66,5 milioane de lei 15,1 milioane de euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )