Libnet.ro
UNICEF

21:45

ONU: Yemenul este in pericol iminent de a se confrunta cu cea mai grava foamete produsa in lume in ultimele decenii

Adevărul Adevărul,
ONU: Yemenul este in pericol iminent de a se confrunta cu cea mai grava foamete produsa in lume in ultimele decenii

Secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a avertizat, vineri, ca statul Yemen, grav afectat de razboi, se afla in prezent intr-un pericol iminent de a se confrunat cu cea mai grava foamete din lume din ultimele decenii, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Medic celebru dezvaluie solutia salvatoare impotriva COVID-19: Este cea mai eficienta si mai scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central a fost desemnat de curand coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Acesta considera ca vaccinul asteptat de toata lumea reprezinta cea mai sigura si rapida solutie catre o viata normala. Vaccinarea reduce consumul de antibiotice Medicul Valeriu Gheorghita sustine ca, atat vaccinarea antigripala, cat si cea anti-COVID-19 .

Ce zone ale corpului nu trebuie atinse. Care este cea mai murdara zona, pana acum se credea altceva

Specialistii in sanatate au facut o lista a zonelor corpului care nu trebuie atinse. Lista a fost oarecum actualizata, intrucat nu mai este valabil ce se credea si se spunea pana acum. Astfel, acum, cea mai murdara parte a corpului este buricul. De ce nu trebuie sa isi atingi niciodata fata daca nu ai mainile .

Ce a facut Tiberiu Argint cand Andreea Balan i-a transmis cea mai proasta veste. Este incredibil

Tiberiu Argint este de partea Andreei Balan chiar si dup ce aceasta l-a anuntat ca nu mai poate face copii. Andreea Balan i-a spus iubitului sau detaliul foarte important, iar aceasta ar fi inteles situatia artistei si este pentru a ramane langa ea, indiferent de situatie. Cum a primit Tiberiu Vestea ca Andreea Balan nu .

Expert in sanatate publica, avertisment infricosator cu privire la destinatia cea mai iubita de romani: Riscul de infectie este extrem de mare

Pe langa autoritati, expertii in sanatate publica vin cu avertizari vizavi de zonele cu cel mai mare risc de transmitere a virusului ucigas. Recent, Razvan Cherches a transmis un mesaj prin care le aduce tuturor romanilor la cunostinta riscurilor la care se expun daca aleg sa plece in vacanta in anumite destinatii din Romania. Acesta .

Cea mai buna varza murata calita. Reteta este foarte simpla, la indemana tuturor

Varza calita este una dintre cele mai cunoscute retete traditionale romanesti. Ea poate fi o reteta complet vegetariana, dar poate fi gatita si cu carne de porc sau carnati. De asemenea, exista si doua moduri in care o poti prepara, cu varza proaspata sau murata. Reteta de varza calita varianta cu varza murata Ingrediente .

INNA si-a surprins cea mai buna prietena facandu-i cadou masina visurilor ei

INNA si-a surprins cea mai buna prietena, daruindu-i masina pe care si-o dorea. Anca este cea mai buna prietena a INNEI de aproape 15 ani, fiind si una dintre persoanele care o insotesc pe artista in turnee.

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Dodon dezminte ca va incerca sa ajunga in functia de prim-ministru: Ar fi cea mai mare greseala

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a negat informatia aparuta in spatiul public potrivit careia dansul ar incerca sa ajunga in functia de prim-ministru, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale. Igor Dodon a declarat ca aceasta informatie este o mare aberatie, iar daca el va incerca acum sa ajunga premier ar fi cea mai mare greseala.

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2704 seconds )